Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
Sir Psycho #764 üzenetére
Szia,
Köszi a segítséget!
Tegnap visszavittem a lapot de a boltban sem tudtak életet lehelni bele, szóval csere. Úgy néz ki döglött... Sajnos raktáron nem volt nekik, így valószínű holnapra jön meg a másik lap. Úgy nem fogom elhozni, hogy ne lássam működni!
Remélem a hozzá rendelt kingston ram jó lesz...Nem akarok már több kört futni ezzel a cuccal!
-
Pretorian06
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Valószínű az lesz, hogy hétfőn visszaviszem a boltba és próbáltatok bele ramokat. -
Pretorian06
csendes tag
sziasztok,
A minap vettem egy D201GLY2A lapot, de sehogy sem tudom életre kelteni.
Próbáltam több ram modullal is (Veritech DDR2 1GB 667Mhz ill. Transcend 512MB 800Mhz) de egyikkel sem hajlandó elindulni. Természetesen ezek és a többi periféria más gépekben működnek (monitor, táp). A proci venti felpörög, az alaplapi led folyamatosan világít, de a monitor továbbra is sötét marad.....
Most szerintetek az alaplap döglött (remélem nem), vagy csak nagyon kényes a ramokra? Ti milyen modulokat használtok?
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged