Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
szerintem ha valaki jatekgepet, meg eroforrasigenyes progikat akar futtatni az ne akarjon passzivkodni meg miniaturizalni, mert csak bossznkodni fog h melegszik mint a szar
en tenyleg csak netre, filmre, meg officere hasznalom, neha egy kis photoshop, nomeg poker
arra boven jo, bar 4 asztaltol tobbet mar nem szereti a kicsike, mar csak egy szep kis kunyhot kene neki tervezni es boldog lennek vele, nomeg a 40gigas 2.5os winyot kene valami ujabbra cserelni mert most az a leghangosabb, bar az is igyaz h a papirdoboz nem valami jo hangszigetelo -
ooooobi
senior tag
amugy most nekem 34 fokos netezes kozben
-
ooooobi
senior tag
pico-t aszem a wirelesstol rendeltem, nekem megert 9000ezret h ilyen kicsi
az adaptert meg minek beepiteni a hazba amugy, attol is csak nyagyobb lessz, meg melegszik isja es a lap kb 6cm magas
-
ooooobi
senior tag
igen picopsu-t hasznalok
az adapterem viszont nem ilyen, kicsit furcsalom is h 12.5ost ajanlanak hozzam, mikor a picopsu leirasaban 2-10ig ajanlanak
en 5ezerert vettem egy 6 amperest az szepen kiszolgalja, winyo egy 2,5os pata atalakitoval
havernek is van egy ilyen lapja, o egy 2gigas cfkartyarol hajtja a windows, es csak 2amperes
az adaptere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest