- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- SSD kibeszélő
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem is nehéz
Lenne még a másik varáció, a meglveő 420-as cerkám alá venni egy lapot, nem is lenne sok, minden földi jó rajta van nv7100-as vgaval, 2 giga ramom van, hdd adott, viszont akkora teljesítményű töltő+konverter ami ide elég lenne, már 22k, legalábbis nem vagyok benne biztos hogy 60W-os töltő elég lenne neki, persze a cerka alulfeszelve menne mint régen, méretben nagyobb, 24x22cm, viszont teljesítményben is, árban meg ha hozzászámolnék egy 15"-os használt tft-t meg egy aksit, pont ott lennék mintha vettem volna egy notit
Szóval nem egyszerű ez...
-
Chaser
legenda
Áraik azok vannak..én inkább csinálok magamnak
Gyűjtögetem itt az infokat, ha valakinek csak netre kell, akkor egy 4A-s AC/DC adapter /töltő is/ elég, ha egy satas 2.5" hdd-vel tolja a konfigot, de akkor mást nem nagyon kell a gépbe tenni. 5A-s már sztem simán kiszolgál még egy odd-t, meg 1-2 erősebb USB-s cuccot. Ilyen 12V/5A-es töltő újan is van 5-6k körül, hozzá a DC-DC konverter 7k, szóval nem túl drágán meg lehet úszni a dolgot, ha a töltő nincs a gépbe építve, sztem vigyázni kell vele hova tesszük, nehogy elkavarodjon1ébként nem értem mért ilyen drágák, egy asztali tápban is ugyanezek a cuccok vannak csak egy dobozban, ha hozzáadjuk a notitöltő méretét a konverterhez, az se jön ki kisebb méretre, max annyival jobb hogy passzív, de viszont jóval kisebb teljesítményű. igaz nem feltétlen kell a töltőt beépíteni, meg a töltők méretarányai szrencsére laposítanak a ház méretén
-
Chaser
legenda
A tápgányolást sztem felejtsd el. itt vannak miniITX házak, nekem nem jön be egyik sem, hátha neked igen.
-
tlac
nagyúr
Akár a régi 5.1es rendszerem subládájába is beférne , sőt milyen jo dolga lenne ott...
én oda nem raknám
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Napelem
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest