Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Sir Psycho #275 üzenetére

Tudom google a barátod és a wiki a barátnőd... :)

Pedig azzal nyitottam, hogy megneztem az Intel weblapjat, csak nem volt erre vonatkozo informaciot. :)
    Illetve az egyik jol eldugott Celeron 2xx Thermal Design Guide-ban talaltam egy muszaki rajzot, arrol kiderult, hogy a passziv borda 43.75mm magas, viszont a propelleresrol semmi tervrajz/adat nem allt ott rendelkezesre.

Igenyek: hulye ugyfel kombinalva egy csillagokat is leigero sales managerrel kombinalva kelloen veszelyes kombo bir lenni.
    Aztan persze mi szopunk, miert nem mukodik cimszoval...

Penteken ment a varialas, hogy egyszerhasznalatos PDA legyen occsoert, kevesbe torekeny valamivel dragabban, vagy ipari kivitel annak megfelelo aron.
    Vegul kozepso el lett vetve, mert tul kicsi a kijelzoje a rendelesfelvetelhez, ipari meg nem volt keznel, igy probakeppen otthagytunk egy egyszerhasznalatos HPt, hogy addig is szokjak a hasznalatat. Persze masnap elejtettek, ugyhogy kijelzo totalkaros.
    Utana meg velunk ugat, hogy miert nincs TEGNAPra 6db ipari PDA, mi az, hogy csak 6 het mulva??? :Y
    Ja, ez jellemzoen ugy mukodik, hogy bemegyek a sarki nagykerbe, aztan leakasztok polcrol 6db 150+fas PDA-t :C

Új hozzászólás Aktív témák