Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• And

veterán

válasz rgb7 #18 üzenetére

Persze hogy hülye vagyok, hiszen én írok ilyeneket:
    ''Persze hogy romlik a képminőség az a/d-d/a átalakítás során, de nem ez a lényeg a fő romlást a kábel ''csinálja''! ''
    Aztán egy hozzászólással később, a kazettával kapcsolatban:
    ''Én már vagy 20-adjára használom fel. Mivel digitális jel nem romlik. Vagy tudja olvasni, vagy nem. De gy idő után (kb. 30-50-szeres használat) lehetséges, hogy szétmegy!''
    Ahha, szóval a kábelen (felteszem árnyékolt, jó minőségű, rövid, stb.) sokat romlik a jel míg elér egyik végéről a másikra, de bezzeg a párezer Ft-os Bt8x8 alapú tunerek csúcsminőségű a/d átalakítóján... a sérülékeny szalagon meg még sokszor 10 lejátszás után sem, mert digitális (nem vitatom, csak kevéssé tűnik ésszerűnek a szalagos jeltárolás biztonságába vetett bizalom az analóg videójel kábelen történő átvitelénél.) Hiába, mindig tanul az ember :D
    ''De lényeg a lényeg, hogy ugyan kicsit ront a képminőségen, de ez annyira minimálisat, hogy észre se lehet venni!''
    Igen, a fw-kábel és a digitális jelátvitel is rengeteget ront a jel- és képminőségen.. Én azt sem vitatom hogy a tunerek milyen képet tudnak csinálni analóg jelforrásból, mert elég sokat próbálkoztam vele.

''Lehet velem van a gond!''
    Elgondolkodtál már ezen a lehetőségen? :F

[Szerkesztve]

Aktív témák