- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Win 10 támogatása most már kevesebb, mint 2 év, tehát ha ennél tovább tervez valaki, akkor érdemes ennek megfelelően választani. Mivel nemrég kukázott termékvonalról van szó, elég jó áron lehet az Intel NUC gépekhez hozzájutni. Az én keretembe pl. csak a 13. generációs i5/i7 (illetve a gaming) gépek nem fértek bele, végül egy 12-es i5 lett.
-
erdoke
titán
Nézegetek újabb belsővel is, de azon az áron már bejönnek a 14-es laptopok, ami mégiscsak hordozható is, és saját kijelzője van, még ha nem is sokat menne úgy. (Ellenben nem fér el a monitor alatt a lábai közt…)
SunMount3r
Benne van a nevében, hogy EU store. Amikor az Alin a pénztárhoz megyek, a kínai bolt termékénél levonja az ÁFA összegét, és írja, hogy azt majd nekem kell szállításkor intéz(tet)nem a futár céggel. Ha az EU boltos gépet viszem a pénztárba, akkor ilyet nem csinál, illetve drágább is a termék, + fele sincs a szállítási idő. -
erdoke
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Passz, mit kellene csinálnom a PC módos linkhez? Nem működik, ha kiveszed az a. részt a linkből?
EU-n belül nincs korlát. Tehát ha valamelyik tagállamban forgalmi adóval vásárolsz, akkor a másik tagállam nem tehet rá még adót. Értelemszerűen vám sincs. Ennek megfelelően a spanyol raktáras árak magasabbak is vagy 20-25 %-kal. -
erdoke
titán
Elvileg van nekik boltjuk, ami Spanyolországból szállít, de kérdésekre nem reagálnak. MiniPC EU Store
Az előnye az lenne, hogy ezek már bruttó és vámmentes árak, illetve hogy egy héten belül ideérnek a cuccok. Már ha nem mondják vissza ugyanúgy, mint Kínából. -
erdoke
titán
A 2016-os ThinkPad 460S i5 laptopom integrált VGA-ja képes 100 Hz-en hajtani a kérdéses monitort. Illetve feldobja a 120 Hz-et is, de nem próbáltam, mivel már 100-ra állítva is érezhetően többet kapcsol fel a venti, mint 60 Hz-en. A 10210U-ba épített GPU sok évvel későbbi konstrukció, szerintem röhögve ki kell rázza?
-
erdoke
titán
Amit az aprón nézegettem, az jóval erősebb, de jóval nagyobb is – mATX ház. Gyanítom, hogy fogyasztásban és hangoskodásban is sokkal előrébb jár. Szerintem nincs szükségem az erejére
-
erdoke
titán
Mit gondoltok, mennyire időtálló egy ilyen gép? Mondjuk 3-4 évet kellene kibírnia upgrade nélkül.
ASUS VIVOMini PN62-B 5B (i5-10210U/2x SO-DIMM DDR4/1x SATA/1x M.2) mini Intel barbone
Egy 512 GB-os M.2 Intel SSD +2*16 GB Kingston DDR4 SO-DIMM kb. 40e Ft lenne még hozzá. Elég borsos lenne a különbség i7 processzorral, +40e Ft.
Felhasználás: Erős irodai, sok-sok böngésző tabbal, amikben Bayes-i hálózatok is futnak. Játék max. pasziánsz. Egy WQHD monitort kellene 100-120 Hz-en hajtania erőlködés nélkül. Egyéb perifériák vannak hozzá, csak a fentieket kell megvennem, ami összesen kb. 160e Ft. Szerintem hasonló (és kicsi + könnyű) notebookot nem kapok ennyiért?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest