- OLED monitor topic
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Necronom
üzenetére
igen, érdemes körültekintőnek lenni.
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.Egyébként, n100 kapcsán... bár tudnám, hogy a kínai minipécéken miért hagyják le a hdcp2.2 támogatást róluk. A márkás integrált alaplapok leírásában benne van, hogy azok támogatják. Lehet a kókány biosukba nem tudták belehekkelni

A #301 minipécé kapcsán meg azt hiszem összeállt a szellős oldallap, majd feketében nyomtatom a véglegeset. Meg még az aljára is csinálok ventillátor tartós csere lapot, ha megtaláltam melyik fajta 4pines pwm ventit érdemes rátenni. Mondjuk, ha valaki aktív hűtéssel használ ilyet, akkor lehet a kis bordás, általában olcsóbb házas is lehet megfelelő lenne. A nagy bordást majd elvileg be tudom úgy állítani, hogy csak túlmelegedés esetén kapcsoljon be (nyáron).

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is általában egy live ubuntut próbálok, ha valami hardver fura. Régebbi üzleti gépeken alapból szokta ismerni az alkatrészeket. Szal igazad van. Kipróbálni hasznos.