Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
hahakocka
üzenetére
temuról én csak kisebb dolgokat rendeltem. A nettó 150 euro felett lehet komplikáció, mert az az automata vámkezelés határa. Felette, ha nem európai feladású / átcsomagoldású, akkor kellhet vámkezelés, aminek külön díja lehet és akkor az áfát is utólag szabják ki, nem pedig a vásárláskor.
ACEMAGICot nem ismerem annyira. A Robotech csatornán a zajról is szokott szó lenni teszteléskor [link]
#1870 szarnyasdino: igen előfordult valamelyik készüléküknél, hogy vírusos volt az előtelepített rendszer. Ezért érdemes ledúrni és újratelepíteni minden bizonytalan forrású gépen a rendszert. Egy nagy márka minőségbiztosítása jobb szokott lenni, de kínából jövő dolgoknál jobb az óvatosság.
-
szarnyasdino
junior tag
válasz
hahakocka
üzenetére
Én gmktechről rendeltem ott nem volt semmi költség azon felül amit kiirt a gép árára.
Temu-ről még csak olcsó termékeket rendeltem csak 5-10K értékben így arról nem tudok nyilatkozni 100+ ezer felett van-e valami, de szerintem ott sincs
ACEMAGIC-ről találsz YT-on videkat (többek között olyat is hogy ilyet ne vegyél mert spyware-t veszel
)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest