Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz Ixion77 #1472 üzenetére
ez valami új, én is láttam.
A diana eu storeból [link] vettem három m7 és egy k8 plust egyesével. Kb 2 héten belül megjöttek, nem mindig új akció kezdetén vettem. Néha úgy látom, hogy ha nagy aliexpress kampány miatt nagy a forgalom, akkor rátesznek még egy 20 eurós "szállítási" díjas plusz tételt, de ezt akkor beleírják a termék leírásának tetejébe. Ezt megúsztam, mindig előtte már rendeltem. Ja és néla euroban érdemes fizetni, ő azt használja, más pénznemről alis konvertálással megy és lehet rosszabbul jön ki, plusz a kuponok is sokszor euróban annyi egységűek, nem mindig váltja a kupont dollárról át, hanem 1:1. Ja és lehet hogy ezek közül is működik valami, de nem összekombinálható a másik akcióssal [link]
Kb 2 héten belül megkaptam. Első hét még eseménytelen, utána megjelenik hogy van már dhl követő kód és pár nap múlva franciaországban adják fel, onnan lehet már másnap itt van, ha nincs fennakadás vagy hétvége.
Most pénteken lesz black friday, asszem attól kezdve aktívak új kuponok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború