Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Aha. A fent nevezett artifact-okat szökőévente egyszer látni, kis túlzással. Csak el kell kicsit bíbelődni az SVP beállításaival, és ennyi. Egyszer kell rászánni néhány órát. Mint ahogy az UHD topikban is írtam, FHD SDR tartalmat fogyasztok csak és kizárólag. Engem ez a HDR-DV csicsa egyáltalán nem vonz. Szerintem undorító, hatásvadász sz@r, de ez az én véleményem, kezeld úgy.
Egyébként való igaz, nem lesz kerek 60, kissé ingadozik, de az átlag kockaszám közelebb van a 60-hoz, mint az 55-höz. És ezt már különösebb probléma nélkül tudom fogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OpenMediaVault
- Windows 10
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- xiaomi a24i 23,8 100hz monitor
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest