Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Aha. A fent nevezett artifact-okat szökőévente egyszer látni, kis túlzással. Csak el kell kicsit bíbelődni az SVP beállításaival, és ennyi. Egyszer kell rászánni néhány órát. Mint ahogy az UHD topikban is írtam, FHD SDR tartalmat fogyasztok csak és kizárólag. Engem ez a HDR-DV csicsa egyáltalán nem vonz. Szerintem undorító, hatásvadász sz@r, de ez az én véleményem, kezeld úgy.
Egyébként való igaz, nem lesz kerek 60, kissé ingadozik, de az átlag kockaszám közelebb van a 60-hoz, mint az 55-höz. És ezt már különösebb probléma nélkül tudom fogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL G2724D
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged