Aktív témák
-
Sianis
addikt
Google-t átnyaltam, minden honlapon eddig csak a hír van kint! Reméljük, hogy azért pár darab érkezik majd az országba is. Transmeta-nak ''elvileg'' olcsónak kéne lennie, de majd meglátjuk. VIA-hoz képest szerintem bizots az is lesz...
-
Sianis
addikt
Mégis milyen pénzekről lenne szó? Nekem tényleg elegendő egy kis gép, amiben van alaplap, proci, memória, többi integrált dolog.
Idehaza csak VIA-t lehet kapni? Ha jól láttam az is olyan 40 k körül mozog. Nem valami húzós ár, de azért lehetne jóval kedvezőbb is, hiszen nekem nem kell túl sok szolgáltatás. -
Sianis
addikt
Sziasztok!
Össze szeretnék állítani egy mini-itx-es gépet, lehetőleg minnél halkabbat, követelmény WinXp és Divx-es avi, illetve DVD lejátszása, 5.1, és TV kimenet. Gondolom ezt nagyon sok gépecske tudja. Méretre is ugye elég kicsi az egész szóval ez lényegtelen, viszont árban jó lenne, ha nem lenne túl sok. Eddig VIA-ket néztem esetleg tudtok más megbízható márkákat is?
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest