- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Bluetooth hangszórók
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
VIA-t csak akkor javaslok, ha kicsi a teljesítményigény is! Gyakorlatilag P3 szintet várhatsz el tőlük. Sajnos itthon nem árusítanak normális mini itx platformokat, án is ebay-en kerítettem forrást. Árban viszont nem olcsóak, pont azért, mert gyakorlatilag komplett gépekről van szó.
SzaboZE -
SzaboZE
addikt
Elkelt az alaplap!
-
SzaboZE
addikt
Ez alapban 1.2Ghz-en megy, ahogy írtam. Speedstepes a proci (1.6-os), de az alaplap 1.2Ghz-en hajtja. Ennél lassabbra is vehető, van rá progi, de nem garantált a fagyás machinálás közben. A chipsetet megtaláltam azt hiszem a CPUFSB progiban, de sokat nem variáltam vele, mert nem volt szükségem rá.
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
A tápegységen egy darab 6 centis venti van. Mivel kapcsolóüzemű, ezért ugye annyi teljesítményt ad le, amennyi kell, nem 110W-ot. Sebességszabályzott a ventilátor, ami nekem állandóan a legalacsonyabb sebességen ment, szinte teljesen hangtalan.Nekem egy combo drive, 2 db 2,5''-os hdd van rákötve és egy TV tuner van benne a slotban. Esetleg érdemesebb lenne telefonon beszélni róla, mert a fórumon elég lassú a reakcióidőm
20/9847-386
SzaboZE
[Szerkesztve] -
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Nos, az alaplap hibátlan, mint a mostani próbán kiderült. Tehát hibátlanul eladó, mérsékelt áron 48k-ért egyben extra lapos full réz hűtővel!!!!!!!
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Akkó megmarad
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Nem hiszem el, hogy senkit nem érdekel! Mikor én kerestem ilyet, az egész országban nem kaptam
Modderek hol vagytok?
SzaboZE -
SzaboZE
addikt
Lap 28k, proci 22k, táp 8k
SzaboZE
[Szerkesztve] -
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Moddolásra fel!
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
Ne haragudj, de ennyiért nem adom el, a proci többet ér önmagában...
Ha nem figyeltél fel rá, akkor ez egy MOBIL pentium 4-es 1.6Ghz-es processzor, egy alaplap és egy mini táp. Az alaplap1.2Ghz-en hajtja a procit (a speedstep miatt) , de normál pentium 4-es processzorokat a rendes órajelén hajt, tehát a 2Ghz-es proci 2 Ghz-el megy. Ekkor viszont kb 3x akkora hő és teljesítmény áll rendelkezésre.
SzaboZE -
SzaboZE
addikt
nemrossz... Még talán érdekelheti is a cimborám. Ha nincs itt topik neki, akkor küldd el mailben a szaboze kukac freemail pont hu-ra a részleteket.
AGP nincs rajta de én még nem láttam AGP-s mini ITX-et
Ideális filmezése, TV tunerrel digitális videónak stb... Nagyon fain darab!
SzaboZE -
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
UP!
-
SzaboZE
addikt
Eladósorba került egy Commell LV-670 tipusú Mini ITX méretű (170x170mm) full-full integrált alaplap Mobil Pentium 4-es procival!
Alaplap: Bővebben: link
Processzor: Bővebben: link
Az alaplapnak van egy nagyon pici hibája. A bekapcsoláshoz két nyomógombot kell megnyomni,
de az időzített bekapcsolás és a kikapcsolás is teljesen jól működik. Ettől eltekintve teljesen hibátlan!
Az alaplap speedstep híján 1.2GHz-el működik. Az intel specifikációja alapján így a processzor maximális disszipációja 20.8W! Egy Intel hűtőm van hozzá, a bios terheletlenül 36-40 fokot ír. Működés közben nem néztem meg, de úgy 1 óra működés után a sima aluminium borda 5V-on hajtott ventilátorral (!) éppenhogy langyos volt. Az alaplapon minden létező multimédiás és hagyományos használatú eszköz megtalálható!
Jöjjön akkor pár jellemző:
- 1 PCI slot, 1 DDR 200/266 memória slot, Socket 478 (400/533)
Integrálva:
- Intel 845G VGA kártya , SVideo RCA és komponens kimenettel.
- 5.1ch AC97 hangkártya normál analóg ki-, bemenetekkel (CD is), SPDIF kimenettel
- ATA100-as ide vezérlő 40 és 44 pines csatornával (slim és notebook eszközök igénybevételéhez is)
- USB2.0, FireWire, 10/100 ethernet, szokásos portok (1s/1p/2ps2, IRDA alaplapi), FDD vezérlő
Van hozzá egy kisméretű dell ATX tápom mellé 110W-os teljesítményű.
Az egészet egyben eladnám mondjuk 55k irányárban. (Az alaplap 190 euró volt, a mobil proci sem két forint, szerintem nagyon jó ár!)
256/400 illetve 512/266 memóriát tudok keríteni vétel esetén jó áron hozzá! Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
SzaboZE
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest