Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
forrasztottam egy csúnya, ámde működőképes pata-átalakítókábelt, amivel a 44-pines (2mm pin-távolságú) csatlakozóra rá tudom dugni a 40-pines (2,5mm-es pin-távolságú) szalagkábelt. ki is próbáltam, működik. ubuntu 7.10. monitor a dvi-n, megy egy darabig, egész pontosan addig, amíg az X-nek be kellene jönni... onnantól kezdve villogás, próbálkozás, de eredmény nincs. én meg lenni szomorú.
túrom a fórumokat, viaarena, ubuntu fórumok. közben beugrik, hogy mi lenne, ha nem dvi-vel, hanem d-subbal próbálnám? veszteni nem veszthetek, legfeljebb nem megy. átdugom a monitort, próba... megy! hurrá, van esély, hogy fel tudom pakolni a cuccost a gépre... ha megjön végre a 40->44 pin átalakító
ja, hogy miért kellett akkor a fordított átalakítás?
- a laptop-odd átalakító 40 pinről megy (+ táp)
- nincs olyan 44-pines szalagkábel, amire 2 eszköz is mehetne, legalábbis én nem láttam eddig.tehát már látom a fényt alagútban, remélem nem fog dudálni.
közben monitor is lett cserélve, az acer eladódott, lett helyette hanns-g. ez is dvi-s, vesa100 felfogatás van rajta, ide fog menni a lap, amire az egész fel lesz fogatva.
képek hamarosan, ha még nem mondtam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ja, hogy miért kellett akkor a fordított átalakítás?