Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
NvidiaRTX #12 üzenetére
Az utolsó videokártya, amit vettem, az egy HD 4770 volt, talán már több mint 10 éve. Szóval valószínűleg nem én vagyok a célközönség.
Mondjuk asztali gépet is talán - HDD-t leszámítva - 4 éve vettem/bővítettem utoljára, és már akkor is csak 4. generációs Core i5-tel, mert nekem/nekünk annyi is elég. (Azóta is.) Mondjuk 1-2 év múlva már majd talán veszek valami újat, de játék miatt aligha költenék már PC-re (sokat), hanem inkább vennék 1-2 konzolt. De ha majd veszek valamit, az könnyen lehet, hogy monitor nélkül is 6-800k lesz. Plusz majd mellé egy OLED monitor vagy 250-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest