- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
NvidiaRTX #12 üzenetére
Az utolsó videokártya, amit vettem, az egy HD 4770 volt, talán már több mint 10 éve. Szóval valószínűleg nem én vagyok a célközönség.
Mondjuk asztali gépet is talán - HDD-t leszámítva - 4 éve vettem/bővítettem utoljára, és már akkor is csak 4. generációs Core i5-tel, mert nekem/nekünk annyi is elég. (Azóta is.) Mondjuk 1-2 év múlva már majd talán veszek valami újat, de játék miatt aligha költenék már PC-re (sokat), hanem inkább vennék 1-2 konzolt. De ha majd veszek valamit, az könnyen lehet, hogy monitor nélkül is 6-800k lesz. Plusz majd mellé egy OLED monitor vagy 250-ért.
-
Dragon3000
nagyúr
Az 1080-ból is volt mini itx méret, játékok alkalmával 75 fok alatt maradt, 100% terhelés esetében is 80 fok körül megállt tesztek szerint, ezek alapján nem aggódék annyira a hőmérséklet miatt.
-
NvidiaRTX
őstag
Hát ha abból indulok ki, hogy a két slot-os három ventis 4070 Super-emet még nem láttam 65 fok felett (27 fokos szobában) akkor simán elképzelhető erről a cuccról, hogy elég rá az az egy venti még ha 80-90 fokig el is megy. A hangja már más kérdés.
Emlékezzünk vissza anno a Radeon-nak a 90+ C sem ártott. -
bteebi
veterán
Nagyon menő! Hatalmas teljesítmény relatíve kifejezetten kompakt méretben. Amúgy vajon elég lesz rá az az egy légkavaró?
-
Soderes
senior tag
Design szép, de nem hiszem, hogy hosszú életű lesz.
Okkal robusztus, széles, hosszú a referencia.AuraSync : Ja, ja, ja. Elég veszélyes észjárásuk van.
-
NvidiaRTX
őstag
Jóazamivan.
A kínából szó hallatán meg inkább mosolygás fog el mint komolyan vegyem ezt a "valamit". -
Vigneau
félisten
UV-val jó eséllyel szelíd cicává lehet varázsolni.
-
Cassi
őstag
Ó hogyne, az ilyen pink szappantartóból készült kereplők állati hatékonyak szoktak lenni
-
Nagyon cuki, mondjuk sokat mondó, hogy a kivezetések alá rácsot már nem mertek rakni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest