- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- OLED TV topic
Hirdetés
-
IFA 2024: Áttetsző hátlappal szerelt strapamobil az AGM-től
ma Az AGM X6 Phantom megjelenésével és beépített hőmérőjével tűnik ki a márka termékei közül.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Összevonja gyorsítóarchitektúráit az AMD
ph Az RDNA és a CDNA után jön az UDNA! De miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Nagyon cuki, mondjuk sokat mondó, hogy a kivezetések alá rácsot már nem mertek rakni
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
Cassi
senior tag
Ó hogyne, az ilyen pink szappantartóból készült kereplők állati hatékonyak szoktak lenni
-
-
Vigneau
félisten
UV-val jó eséllyel szelíd cicává lehet varázsolni.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Jóazamivan.
A kínából szó hallatán meg inkább mosolygás fog el mint komolyan vegyem ezt a "valamit".S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Soderes
aktív tag
Design szép, de nem hiszem, hogy hosszú életű lesz.
Okkal robusztus, széles, hosszú a referencia.AuraSync : Ja, ja, ja. Elég veszélyes észjárásuk van.
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Nagyon menő! Hatalmas teljesítmény relatíve kifejezetten kompakt méretben. Amúgy vajon elég lesz rá az az egy légkavaró?
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Hát ha abból indulok ki, hogy a két slot-os három ventis 4070 Super-emet még nem láttam 65 fok felett (27 fokos szobában) akkor simán elképzelhető erről a cuccról, hogy elég rá az az egy venti még ha 80-90 fokig el is megy. A hangja már más kérdés.
Emlékezzünk vissza anno a Radeon-nak a 90+ C sem ártott.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
-
Celithrandi
addikt
passz, én pl assasin origint 4k ban fullon alapjárati ventivel játszom, igaz nem új game, de erőssen túl vannak tolva a hűtések a 40es szérián
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Dragon3000
veterán
Az 1080-ból is volt mini itx méret, játékok alkalmával 75 fok alatt maradt, 100% terhelés esetében is 80 fok körül megállt tesztek szerint, ezek alapján nem aggódék annyira a hőmérséklet miatt.
-
bteebi
veterán
Az utolsó videokártya, amit vettem, az egy HD 4770 volt, talán már több mint 10 éve. Szóval valószínűleg nem én vagyok a célközönség.
Mondjuk asztali gépet is talán - HDD-t leszámítva - 4 éve vettem/bővítettem utoljára, és már akkor is csak 4. generációs Core i5-tel, mert nekem/nekünk annyi is elég. (Azóta is.) Mondjuk 1-2 év múlva már majd talán veszek valami újat, de játék miatt aligha költenék már PC-re (sokat), hanem inkább vennék 1-2 konzolt. De ha majd veszek valamit, az könnyen lehet, hogy monitor nélkül is 6-800k lesz. Plusz majd mellé egy OLED monitor vagy 250-ért.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen