Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt és jól szellőző alumíniumházzal indítja a jövő évet az Antec
- Projektor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Köszi! Közben találtam egy ilyet:
Itt a teljes cikk. elvileg EU-ban az V-ös kategóriát kérik számon jelenleg. Ez ahogy számoltam kb. 16 wattól van 80% felett és 1 wattnál 62%, a ketőt között egy lassított logaritmikus emelkedéssel.
Tudtok mondani linket, ahol ilyen tápokat kapni itthon?
Köszi
ja és a teljes cikk, ha érdekel valakit: [link]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
köszi, megkérdem ott is. 100 watt körülire gondoltam az itthoni leendő htpc konfigomnak. még mindig gondolkodom olyan házon, amibe belefér ATX táp és mATX alaplap. seasonic kis 360-as tápja 25 watton 75%-ot eszik. kíváncsi vagyok el lehet-e érni ennél jobb eredményt paneltáppal.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
egy paneltáp + ac adapteres megoldás hatásfoka 20-30 watt körül kb. mennyi?
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
orbano
félisten
válasz Pista0001 #18013 üzenetére
99% hogy asrock lesz, nagyon elégedett vagyok velük, ahogy a rendszergazdijaink is, sok asrockos gépet szereltünk össze magunknak és az ügyfeleinknek is. egy z87m extreme4 nem lenne amúgy jó? mondjuk ehhez le kellene mondanom az itx-ről (bár reménykedem, hogy létezik matx-hezis kellően pici kuckó)
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz radi8tor #18011 üzenetére
úgy kezdtem a mondandómat, hogy workstation gépet építek a lightosabb tuning mit jelent? 4.5ghz-et jó lenne kihoznom... alaplapra amúgy kb 30k lenne, nem akarok túlköltekezni. a jelenlegi konfig egy z67 extreme3 gen3 2600k-val, ezzel kellene pariban legyen a dolg
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Hali!
össze szeretnék rakni egy workstation gépet, erős procival. 4770k vízhűtéssel. diszkrét vga nem lesz. létezik jó itx-es tuning lap, vagy be kell érjem matx-szel. mindkét esetre várnék tippeket kisméretű házra, ami relatíve nem túl drága (20k környéke, vagy kevesebb) és rendes ATX táp fér bele, és lehet normálisan vízhűtést szerelni bele. eheim hpps saját tartállyal, kb. dupla 12-es radi.
prodidzsájt néztem, ilesmi kéne csak olcsóbb, és egy picivel kisebbköszi
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
Streacom FC5-re létezik valami olcsóbb alternatíva? Nem feltétlenül fontos a fanless kialakítás, csak a hifi méretű, fekete alu előlaos design a lényeg. a 80k már erősen felül van az ingerküszöbömön
A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest