- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Gigabyte H77N-wifi ITX lapról?
Megmondom őszintén félek nagyon a Giga lapoktól. Giga GA-P67A-D3-B3 lapom volt és utáltam, lassú volt az egész gép tőle, szaggatott az egér kurzor mozgatáskor, ha komolyabb lemezművelet ment a háttérben. Nagyon lassan boot-olt, rossz volt az egész. Aztán lecseréltem egy Asrock Z77 Extreme4-ra, és egy álom lett a gépem. Nagyon meg voltam elégedve az Asrock lappal.Másik a Chieftec BT-02B ház lenne, amiről kikérném a véleményeteket.
Tudom most volt róla szó, de ezekről nem nagyon olvastam.
Szóval lehetőség van ebbe beleaplikálni kettő 2,5-es noti HDD-t?
Illetve mennyire hangos, halk a tápja?
És nem túl nagy hátrány, hogy a proci hűtő felett zárt a ház oldallapja nem rácsos? Nem fog ettől jobban pörögni a proci hűtő, nem lesz hangosabb? (Apropó ITX-be való proci hűtők ráfújnak a procira, vagy szívnak róla?)Köszi,
syl5 -
syl5
őstag
A 3 komponens-re "van" (nem akarok rá többet költeni) 40k.
Ház, táp, procihűtő.i5-2400 procim van, dvga nem lesz.
1 ssd, +1 noti hdd kell még beleférnie a házba.
LP ramom van.
Egyébként Brocken proci hűtőm van most, de ettől 99 % meg kell szabadulnom.Netre, fejlesztésre, néha fifa-ra kell egy pörgős kis villám gép.
Köszi!
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Végleg elhatározásra került, hogy áttérek ITX-re.
Milyen házat, ultra halk tápot, és proci hűtőt ajánlanátok?
Ésszerű keretek között, ilyen 40k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest