- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Azért gondolkodtam el a dolgon, mert most elég jó áron ki tudnék szállni a lapból és a prociból is.
. Az is igaz, hogy amit itt nyerek, azt elvesztem az új konfigon, mert az árak még nem konszolidálódtak..
Mivel VGA updatet is tervezek majd, ha kijön a 3-as széria az Nvidiából, nem nagyon kellemes közel egy időben (egyben) ekkora kiadás.
. Ha kivárok a lappal, procival is.
-
Geller72
veterán
Üdv mindenkinek.
.
A jelenlegi MSI Pro Carbon Z370i/AC - satöbbi S1151 V2-es lapom az i7 8700-al el szeretném majd adni és ismét AMD-ben gondolkodnék. 3700-tól 3900X-ig. Van e már valami infó a B550-es mITX lapokról? Jelen állás szerint elég szerény a felhozatal, amit találtam, az gondolom vicc, mert komolynak elég durva lenne, ASROCK B550 Phantom Gaming-ITX / ax.
Majdnem 81 ezer forintért.Az MSI előtti Asus Rog Strix Z370 sem volt olcsó, de ez kissé sokkolt. Van e valami alternatíva 50-60k magasságáig, akár 570 fronton mITX formban?
Köszönöm előre is.
Geller -
Geller72
veterán
Gyerekek, a Termaltake Core V1 nem is olyan kicsi. Sőt. Baromi nagy belülről. A lap meg sem látszik benne.
. Strix Z370I Gaming.. A 2 db 2.5" és 3.5" szinte zseniálisan van megoldva.
. És a 200mm-es légkavaró mellé szerintem nem igazán fog kelleni a 2 db hátsó 80 mm-es venti.
. A táp alul van, semmi köze a VGA-hoz, abszolút nem zavarják egymást. Fasza, nah.. Csak találnék már egy jó tápot..ami full modular, nem semi.
-
Geller72
veterán
válasz
#58682368 #40943 üzenetére
Termaltake Core V1.
Táp normál ATX
12k környékén már láttam. 200mm-es venti van elöl, jó az elrendezése, vga nem a tápon fekszik, oldalról kap szívni való levegőt, etc. Van ebből kicsit nagyobb (a V1 egy falat) a V21, abba már mATX is belemegy, de szerintem iTX-re a kicsi V1 jobb. -
Geller72
veterán
Üdv.
Alakul a konfig. Néhány dologban bizonytalan vagyok még.
-Ház:A node 202 nekem nagyon kicsi.
Néztem a Nano S-t és a Metis plust is, de nem vagyok elájulva a helykínálattól, a ez egymást sütögető, rossz elvezetésű megoldásoktól.Feláll a kezemen a szőr, ha olyan közel kell raknom a VGA-t a táphoz, mint a Nano esetében:
De baromira zsúfolt a Metis Plus is, szerintem ez is kiesik:
Nekem úgy tűnik, hogy még a Termaltake Core V1 is jobban szerelhető, vagy legalábbis szellősebb, jobb megoldású mindegyiknél. Mi a tapasztalat esetleg a V1-el? A konfig a követező lenne, ha lenne egy ház, amiben elférek, de nem nagy, tudjam könnyen vinni.
-Ház:?
-Táp: Moduláris lenne, Ryzen 1700-as procival, de nyitva kellene hagyni a lehetőséget egy 95W TDP-s update-re is a későbbiekben. 1050 Ti-vel, 2 RAM modullal, 1 ssd +1 HDD-vel kb. 300W elég kellene hogy legyen. (?)
-VGA:1050 Ti. A 75W miatt (is)
-CPU blokk: ? Ami elférne az adott házban.A Core V1-ben 140 mm magasságban.
-RAM:2x8 GB ram. Nagyon tuning nem kell. Tanács jöhet ebben is.
-1 vagy 2 ssd és egy hdd -
Geller72
veterán
Elvileg az a táp ugye 120W-os, a procid 53W TDP-s, a ram és az SSD nem sok vizet zavar. Tehát elég nagy rá az esély, hogy működne a dolog... Itt van egy power supply kalkulátor.. Ez szerint mondjuk nem elég, de szerintem meg igen.
Mondjuk ebből a prociból is van T-s jelű..ami 35W TDP-s.
-
Geller72
veterán
válasz
energy4ever #40814 üzenetére
Ezt is benézted..azért szerkesztettem át, mert az SS-t elírtam...LW-t írt a telóm, amit utólag vettem észre ezért szerkesztettem át..Egyébként mintha még ennél is feljebb a másik hsz második linkje ugyanez lett volna.
De szerintem hagyjuk. Eddig valóban nem volt és most sem nagyon lehet kapni.
-
Geller72
veterán
válasz
energy4ever #40809 üzenetére
-
Geller72
veterán
Akkor ez szarul fog érinteni..
De találtam másikat is, ami dettó..
-
Geller72
veterán
válasz
energy4ever #40802 üzenetére
..írtam, hogy 1050Ti lp, azaz Low Profile..ok, single..vágom..XFX RX550
-
Geller72
veterán
Üdv.
Kellene egy kis support. Eladtam a régi itx gépemet és most összeraknék egy másikat.
Új gen lenne, azaz vagy AM4, vagy S1151. Ezt még nem döntöttem el, mert abban a dilemmában vagyok, hogy jobb lenne egy Ryzen 1700 a 65W TDP miatt, de ott ugye nincs VGA, ami azt vonja maga után, hogy akkor kellene bele egy natív VGA, ami egyrészt plusz 20-25k-ról indulna, másrészt elveszteném az alacsony TDP értéket, ami a procinál van, mert hozzáadódna az a 30W a VGA-tól..
Intel vonalon éppen ezért szemezgetek a 8400-al, vagy a 8700K-val, mivel ezekben benne van a VGA, ami nekem elég lenne. Nem játszani kell a gép, amennyit meg játszom esetleg, a casual gémeket meg úgy is viszi a 6xx IGP. A Ryzenhez találtam már ITX lapot, normális áron, Gigabyte személyében, de az S1151-hez még nem sikerült. 2 RAM slot elég.
Tápból kellene egy 350W-os, 80+-os, ami nem annyira drága, sok ágú rail nem kell hozzá. 2 db SSD lenne RAID-be kötve és egy HDD. ODD nem kell. Házból szeretnék valami szellőset, nem annyira minit, valami "élére állított téglalap" alakú, normálisan szerelhető ház kellene. Előtte volt CM 120 elite-m, na az nem kell.. A ház kialakításánál fontos, hogy legalább 2 slotos kártyahely legyen a hátlapon, ha mégis a későbbiekben tennék bele VGA-t, az gond nélkül beleférjen. Max 1050Ti kari lenne bele. Az üvegkalitka, ezer leddel nem igazán érdekel, tehát dizájnban inkább a szolíd oldal érdekel, de egy oldal plexi nem probléma.
Nem ismerem a mostani trendeket, így szívesen vennék ötleteket az építésre vonatkozóan A-tól Z-ig. CPU cooler tipp is jöhet, 12CM-ben gondolkodom minimum, annak ellenére, hogy ha 65W TDP-s proci lesz, annak nem kellene ennyi, de szeretek előre gondolkodni.
Köszönöm előre is.
G,- -
Geller72
veterán
Rakott már össze valaki ilyenbe ITX gépet? Mennyire nagy ez a ház? Arra gondoltam, hogy ha nem bazi nagy kateg, itx-el kényelmesen elférnék benne. Látom, hogy mATX és itx kompatibilis, de valóságban ez mennyire nagy?
-
Geller72
veterán
Sziasztok. Ha hallotok valakit, aki új Mini ITX komplett rendszert venne, de nem akar kínlódni a válogatással, az enyém eladó lesz.
-Cooler Master Elite 120 Advanced. házikó
-Giga GA-B75-N lap
-2x4 GB RAM
-i7-3770 CPU
-Bluray R/W
..etc...Pár hónapos konfig, garral többnyire.Kinéztem az utódját..
Köszi..
Geller -
Geller72
veterán
válasz
rbalint88 #18250 üzenetére
Ezzel a procival volt egy teszt (mármint, amit most te vettél) és ott eléggé lehúzták. (PH-s teszt) Azaz nem sok előrelépés a sokkal régebbi szériához képest sem. Sem a VGA vonalon, sem a CPU vonalon. Más kérdés, hogy ez a hétköznapi használatra is sokkal több, mint elég..
.
-
Geller72
veterán
..ha választani kellett, hogy 60-120k kessel melyiket vennék, egy cpu-t, vagy egy vga-t, mindig a cpu-t választottam..
.
-
Geller72
veterán
válasz
rbalint88 #18236 üzenetére
3770-et raktam az én gépembe, de egyéb más, nem ide tartozó problémáján kívül meglepő gondjaim vannak vele. Mégpedig az, hog yteljesen érthetetlen módon, ha a cpu-t folyamatosan maxon terhelem valamivel, (számol, akármi) közben pedig mondjuk youtube-on, vagy bárhol videón néznék, beakad. Ezt eddig dvga-val nem tapasztaltam. nem tudom, mi lehet az oka, de meglepő volt számomra annak ellenére, hogy azért a 3770-ben nem egy rakat szar a vga része sem.
-
Geller72
veterán
A táp nem szívja a cpu venti elől a légáramot, mert meg van fordítva és a tetején van a venti. Ebben a házban is van - ahogy írtam is - a cpu mellett a házon egy 8 cm-es venti, ami fújja a blokkra a levegőt, csak sajnos a bordák merőlegesek (mert mint szintén említettem, máshogy nem lehet rakni a blokkot) és nem párhuzamosak, így komolyabb hűtési hatása nincs. Van arra nézve valami infó, hogy a tápot hogyan lehetne igényesebben bevarázsolni a hdd slotok helyére úgy, hogy azért egy db 3.5"-os hdd is megmaradjon?
-
Geller72
veterán
Ez még elférne elviekben. Azt írják, hogy 73 mm magas. Nekem cca 80 van a táp alatt. A táp megfordítva, a ventije felül.
Jóéjt. Holnap benézek. És köszönöm mindenkinek.
-
Geller72
veterán
válasz
radi8tor #18219 üzenetére
TCASE= 67.4°C (Case Temperature is the maximum temperature allowed at the processor Integrated Heat Spreader (IHS).)
Nem mernék rá mérget venni, hogy jól érezné magát tartósan 75 fok felett.
Előlapról megy egy 12cm-es venti a HDD-ken keresztül a cpu fele. Igaz, nem nagy fordulaton..
(#18221) kisza25: Ugyanaz..rozi..
. A gép van, amikor marad itthon, ezért kellene egy megnyugtató megoldás és mindenképpen egy megoldás a VGA miatt. Hogy bele tudjak tenni egy natív VGA-t.
-
Geller72
veterán
válasz
Grave_444 #18216 üzenetére
Akkor is kell, mert kell egy másik cooler, amivel elfér a VGA, ami most ugye nem..
. A másik, hogy vajon, amikor majd komolyan melózik a VGA is, és nyomja a meleget pont azon az oldalon a CPU-ra, vajon a 3400 sem lesz e sok?? Ez jobban aggaszt.
(#18217) kisza25: De fogom. Pont te mondod?
. Vittem már magammal Hollandba, LCD-vel együtt..
. Bőröndbe. Simán.
.
-
Geller72
veterán
Most, szinte idle 1600Mhz-en 35C a cpu. Én is inkább a léghűtés fele hajlok. Ha lenne megoldás. Most vettem a rendszert, adjam is el? Akkor már 4770-et vennék, az alá való lappal, amihez tápot is kell ugye cserélnem, és akkor tényleg nem lenne olcsó..
. Vagy adjam el így, ezzel a házzal, procival, etc (végül is pár hónapos) és vegyek egy haswellt másik házzal, amiben elférek mITX-ben?
(#18214) Pista0001: Táp előre nem valami felemelő/szép látvány lehet.
. Mert mondjuk, ha az megoldható lenne, elképzelhető, hogy valami komolyabb coolert is rá lehetne operálni akkor..
.
-
Geller72
veterán
válasz
kisza25 #18210 üzenetére
Ezt már anno néztem, amikor cikkeztek róla, de a "vizes" topikban amikor kérdezgettem felőle, kiröhögtek. Értem én, hogy miért, mert ez egy atom vizesnek vicc, de a sima légnél több lehet. Pont erről akartam kérdezősködni, de semmi választ nem kaptam, amin el lehetett volna indulni..
. Amúgy a házikón van tömszelence is, gondolom a vizesekre előre gondoltak anno..
(#18212) radi8tor1: Látod, pont ez miatt érdekelt anno, hogy lenne e értelme. Ezek szerint nem..
. Nekem akkor ennyi is elég lett volna..A CM házikó oldalán (belül, nem az oldallapon) is van egy kis venti, ami nem rossz, de mivel a cooler nem a légáram irányával párhuzamos, hanem pont merőleges, így nem sokat segít.
-
Geller72
veterán
3700-on hetven-pár fok. Nincs 80. Nem is ez aggaszt, mert ez még elmenne, de még nem is fűtünk itthon..
. Ha elmegyek és mondjuk nem viszem magammal (ez a másik válasz arra, hogy miért miniITX rendszerben van ilyen komoly konfig, azaz van, amikor bőröndben van egy lcd-vel együtt
.) akkor itthon lehet akár 10 fokos diferencia a mostani és az akkor szobahőmérséklet közt, ami már megdobná 80 fölé load alatt. Ezt meg nem akarom, mert 1700km-ről nem tudom buherálgatni. Ha 10k, akkor 10k, de legyen rá valami megoldás. Eddig sem ezen spóroltam, a legutóbbi "sima" blokkom az egy Alpenföhn Brocken volt.
.
Pár száz mhz is fontos lehet, 24/7-ben..
. Éves szinten elhiheted.
. Fogyasztásban egy úgy néz ki, hogy 3700-on a komplett gép, monitor nélkül full cpu load ~98W, 3400-on 88W. A legnagyobb difi 15W volt eddig. Konnektorból mérve persze. Ha a lap engedné (de nem engedi) használnám én 3900-on is, hiszen simán tudja ez a non K-s proci is. Sőt. A 3700 elég lenne, ha nem lenne ilyen forrófejű ez a szar. Komolyan mondom, a hat magos xeon nem volt ilyen meleg.
-
Geller72
veterán
Beszéltük anno a gépemmel kapcsolatban, hogy CPU update lesz a dologból. Nos az lett. Emlékeztetőül:
Lap: Giga B75N miniITX
Proci: i7 3770
Ház: CM 120
Coolerreezer 11 LP
Már akkor említettem, hogy a colert csak egyféleképpen tudom felrakni, mert vagy a ramok vannak útban, vagy a PCI-express slot. Nos, nem csak ez a gondom. Hanem az, hogy az i7 bizony kurva meleg. Én ugye szinte 24/7-ben full cpu loaddal tolom, szal nálam olyan, hogy idle, nem igazán létezik. Ha nem engedem a TB-t kapcsolni és marad a gyárilag 34x-es szorzó, tehát az "alap" 3400 mhz, akkor full load alatt produkál 60-65 C-os disszipációs értéket. Azaz nem tudom kihasználni a lap által maximálisan felhasználható 3700 Mhz-et. Egy szó, mint száz, kellene egy másik coolert nézzek, de nem szeretnék 3-4-et megvenni, hogy kipróbáljam, mi fér el és mi hűt is jól. MX2-es pasztával van felrakva most is a 11 LP, szóval azzal nincs gond. Gondolkoztam a kupaktalanításon és újrapasztázáson is, de inkább kihagyom, kell egy jobb, nagyobb cooler, amitől elférek a ramok irányában is, és a vga slot irányában is. A jelenlegi cooler teteje és a táp alsó része közt cirka 25 mm van. (Nyáktól 80mm). A CPU közepétől a vga slot közepéig kb. 60mm-em van, azaz kb ez a cooler közepe. Egész minimálisan, de belelóg a cooler hőcsövének a vége most is a vga slotba. A ramok irányában zsákutca. Koppra ott van a borda a ram mellett. Megköszönném, ha kiötlenénk valamit.
Geller -
Geller72
veterán
A CM 120-nál a tápot lehet máshova is rakni, vagy csak szénné faragás árán?
-
Geller72
veterán
Üdv. Van ez az új, Giga B75N-es lapom..
Vettem ugye bele 2x4 gb 1600-as ramot és éppen most ideiglenesen egy 2100-t. Gondolom, no tuning a procinak, de a ramok aggasztanak. Ezek elvileg 1600-as ramok, de ebben a lapban 1333-on mennek. Valóban nem lehet frekit állítani feljebb a ramoknak. Vagy csak én nem találom?
-
Geller72
veterán
Nem a házba nem fér el. Abban akkora a hely, hogy nyergessel megfordulok.
. A táptól is elférek simán. A cooler nagyon lapos, az jó lenne. Oldalirányban nem ok. A headpipe miatt két oldala nem jöhetszóba. A ramok miatt a másik kettő. Ha úgy rakom fel, hogy a ramoknak még éppen ok, akkor a VGa nem megy bele a headpipe-ok miatt.
. Apropó. Ennél a lapnál USB 3.0-ról nincs OS boot
.
-
Geller72
veterán
Megjött a holmi. Ugye a CM 120 Adv házikó, a B75-ös Giga lap és a 2x4 gb ram, no meg az Artic Frazer 11 LP. Nos, NE VEGYETEK ILYEN COOLERT ERRE A LAPRA!! Nem fér el tőle vagy a natív VGa, vag y a ramok. A ramok épp úgy férnek el így is, hogy mivel nem magasítottak, nem kiemelt bordásak, így még éppen elemegy a cooler, de szinte ráül a belső modulra. A másik oldalon, a VGA-nál pedig a hedpipe vagy az egyik, vagy a másik fele lóg rá a PCI-Express slotra. Csere lesz a vége, tudom, de így már tartok tőle, hogy egyáltalán melyik cooler lesz jó rá. Any idea?
.
G. -
Geller72
veterán
válasz
viperabácsi #17222 üzenetére
"Csak net meg esetleg filmnézés menne rajta"
-Irreális erre 8 giga ramot elpazarolni most, amikor a ram árak ilyen magasan vannak.
A 2x2 is legtöbbször sok. Kb 20+ gépet szervizelek folyamatosan, ahol W7-x64-re 2x1 giga van és kb erre használják, mint te használnád. Soha nem volt még owerflow. A 2x2 még ok, ha 4 mag/szál lesz, mert a w7 alapból eléggé prefetch-el. Ha adsz neki ramot, nem dobja vissza... AMD vonalon nagyon jó itx lapok vannak komoly procikkal. Grafikai részen az Intel vonalat keresztbe-hosszába megeszik. Javaslom, hogy nézz körül az itteni tesztek közt. Ha kell, szívesen segítek.
Geller -
Geller72
veterán
válasz
>Deego.. #17184 üzenetére
A 2100-ban nincs TB, annak az a max órajele. A többiben/nek laptól függő a TB szálankénti full load kezelése. Értelmes lapban megy az összes szál TB-vel. Annak ellenére, hogy a datasheet nem ezt írja. Pl. az én Xeonomra ezt írja gyárilag:
"
Type CPU / Microprocessor
Market segment : Server
Family: Intel Xeon 5600
Model number : L5638
CPU part number AT80614003591AB is an OEM/tray microprocessor
Frequency : 2000 MHz
Turbo frequency 2400 MHz (1 or 2 cores)
2267 MHz (3 or 4 cores)
2133 MHz (5 or 6 cores)"Ennek ellenére hála az égnek lazán megy 3200-on, teljes terhelésen mind a 12 szál.
.
-
Geller72
veterán
Nos, eddig ez van/lesz meg:
-GIGABYTE GA-B75N - 20.700Ft
-ARCTIC COOLING Freezer 11 LP - 4.000Ft
-COOLERMASTER RC-120A-WWN1 Elite 120 Advanced - 15.800Ft
-TeamGroup Elite 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 KIT [hűtőbordás] - 14.500FtIdeiglenesen belepakolok egy 2100-t, és egy 7200-as 320-as HDD-t, meg talán egy VaporX 5750-et. Aztán eladom a 2100-t és a VGA-t, tolok bele egy 120/128GB-os SSD-t, 7850/70-et (ha befér), talán egy nagyobb, terrás 5400-as HDD-t, és esetleg egy 2600/3770-et. Most akkor a B75-höz van/lesz új, tuningos BIOS, vagy nem?
Az AC Freezer helyett mi az, ami még elfér a házban a táptól (normál ATX) és elfér tőle a 2 slotos VGA is?
-
Geller72
veterán
válasz
#22145024 #17177 üzenetére
A "gigának" (is) az integrált AMD-s lapja sztem elég tűrhető. Jobb vétel sokkal, mint egy atom mondjuk. Egy ssd-vel elég gyors is. A grafikai része meg über. Halk is. A venti sem gagyi.
-
Geller72
veterán
Ez a házikó? A nagy gépem is CM 690-ben van és elég jó házikó.
.
-
Geller72
veterán
válasz
MontyCrew #17143 üzenetére
Egy noti, ha hajtod, simán bekajál 100W-ot..sőt. Az én hp-m, c2d-vel, int vga-val, cpu full load megkajálta a 100-at, persze no power save. Full powersave 23 W, de ez nem jelent semmit. Dedikált vga-val ennél többet fog. Egyáltalán nem látom értelmét. Egy i5, i7 sem kajál kevesebbet, ha optimalizálod, idle meg végképp nem.
-
Geller72
veterán
Sziasztok. Kellene egy kis segítség, mert ebben a témában nem vagyok annyira penge. Össze szeretnék rakni egy hordozható, de teljes értékű gépet.
Amit kinéztem:Ház:
-HKC SM01 430W táppal
-Lap:GIGABYTE GA-H61N-USB3
-Proci valószínűleg egy i5, vagy i7 lenne.
-ODD nem lenne, tehát a nagy meghajtó helye üresen maradna. (Ez a későbbiekben a hely és a szellőzés miatt lehet fontos)
-2.5" SSD
-A későbbiekben kisebb, natív VGA belerakása. Pl. Sapphire VaporX 5750.Kérdéseim:
1.) - Milyen procihűtő fér el ebben a házban?
2.) - Milyen szabványú VGA fér el ebben a házban. Sima, vagy csak low profilos? Max hossza?
3.) - A specifikációban 3.5-ös hdd beépítési lehetőség is van, ám fórumokon ezt cáfolják.
4.) - A lap elvileg tudja a sata 3-at, ám olvastam arra utaló jeleket, hogy nem, csak sata 2-t.
5.) - Olvastam, hogy a táp gyárilag kurva bénán van beépítve. ennek fényében nem lesz e problémám ennek a lapnak a beépítésével, a hűtéssel, egyebekkel?
6.) - Van e a lapnak max TDP limitje a procira nézve?
7.) - Van e valamilyen hátránya a H61-es chipsetnek?Szívesen meghallgatnék véleményeket, akinek van ilyen házikója, esetleg hasonló lappal.
Még valami. Van egy Dell Optiplex FX 160-am, (DC01T) ami egyszer csak be sem kapcsol. Hazajöttem 2 hónap után, előtte még ok, most meg bekapcsolnám, de semmi. Ha valakit érdekel, eladó lehet..
.
Köszönettel:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest