- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
UT2004 #39888 üzenetére
Szemléltetésképp a #39744-ben láthatod Goose-T Nano S-be épített konfigurációját, ami olyasmi, amit a későbbi bővítéssel tervezel. Két dolog érdemes említésre:
- a VGA szellőzésére tekintettel SFX méretű tápot használ (adapterlemezzel)
- a ház fele üres** Bár az avatatlan szemlélő - kissé elhamarkodottan - a topik köbcentivadász szellemiségéhez méltatlannak, már-már eretneknek bélyegezné, a leghalványabb kétség sem fér hozzá, hogy valójában a Metis részére és tiszteletére fenntartott helyről van szó.
-
MPeter87
őstag
válasz
UT2004 #39888 üzenetére
200k körül VGA nélkül Intel vonalon én kb ezeket venném (ha egy helyről veszed őket, lehet valamivel több lesz, árukeresőn nézegettem az árakat):
Proci i5 7500 56k
SSD Adata SX930 240GB pcx-ről 27k
Vinyó 1 TB WD Purple 16k
Ram 2*8GB 40-42k Corsair vagy G.skill pl
Alaplap Asus Strix B250i 36k vagy MSI B250i Pro 27k
Táp 16-30k között, az igényektől és a háztól függően, ATX méretben EVGA B3 450W (moduláris) 16k kb, vagy SFX méretben pl Zalman ZM350-FX 15k (nem moduláris, elvileg jár hozzá ATX méretre átalakító, ha még kapható) vagy Corsair SF450 26k (moduláris) (szerk.: ha mondjuk 1080 ti jellegű lesz a VGA, akkor Zalmanból is inkább a 450-est venném, de kérdezz rá a tápos topic-ban is: ) )
Ház mondjuk 20-25k, amelyik tetszik, én a Define Nano S-t venném a felsoroltakból, de ez szubjektív.
(#39891) Mercutio_
Ezt a Jonsbo-t nézegettem én is, de jelenleg sajna nekem is sok lenne ennyi egy házért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amatőr csillagászat
- Suzuki topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Tőzsde és gazdaság
- Zyxel NAS326
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest