Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Ananász
üzenetére
A fülből gondoltam hogy esetenként hurcolni akarod a gépet, de miért kéne pont akkor a DVD amikor házon kívül vagy? Az én DVD-m a fiókban lakik, benne a Win 7 telepítő lemez mivel úgyis csak arra kell. Nálam ez a legjobb megoldás, mivel mindkét gépemnek csak egy 5,25-ös helye van, az egyiké kilőve a radiátor miatt, a másikba pont az imént szereltem be a 3,5-es vinyót fogadó hot-swap rekeszt, és nem utolsó szempont hogy a párom netbookjához is jó így.
-
Pista0001
addikt
válasz
Ananász
üzenetére
Szerintem jó az elképzelés, én táp téren biztos változtatnék. Zajban/hatásfok/ár arányban normál ATX táppal jobban járnál. 15K alatt/körül vannak már a kis teljesítményű 80+ gold tápok, (pl.: FSP Aurum 400 wattos, nekem Seasonic G360 van, az 20K körül kéne hogy legyen, de csak 25-ért találtam Mo-n.). A másik hogy DVD valóban kell? Pár ezer forintért kapsz hozzá USB-s külső házat ha már megvan, ha még nincs akkor a gyárilag UDB-s külsők alig drágábbak mint a belsők. A helyére mehetne az SSD. Ha mindenképp akarsz DVD-t a házba akkor is alá tenném az SSD-t, így több hely marad a procihűtőnek. Az oldalról becsúsztatás jó ötlet, de akkor a tápot is ugyanarra a kihúzható részre rögzíteném a kábelezés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két új egyszerűbb Qualcomm rendszerchip érkezik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest