- Milyen processzort vegyek?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Logitech Z906
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #6670 üzenetére
Nem baj én se ismerem a működésüket, de van képzelő erőm.
CséZé
Nekem tetszik az ASUS M4A88T-I Deluxe lap.
Int. vga szerintem nem kérdés.
Gondolom HD6310 a jobb teljesítményű,de nem vagyok "tesztelős" felhasználó így lehet hogy tévedek.
Max. a blogomban találsz pár infót a HD4250-es teljesítményéről ami mellett egy 4 magos 3GHz-es proci teljesített.user137
Ebben az esetben nem a költség(ek)en van a hangsúly, hanem az alkotás örömén.
Miért venne valaki méregdrágán (még ha meg is teheti) olyan házat ami tele van kompromisszummal ha kb. annyiért vagy olcsóbban saját ízlésére formált házat készít ha van hozzá tehetsége. Ha még versenyre viszi és csak páran is azt mondják a készített házra hogy "anyád, nem semmi" akkor az ára felbecsülhetetlenné válik az alkotó részéről és bek...tja az összes neves gyártó. Szerintem.Lehet tudni mennyien jelentkeztek a Wesena ITX7 hirdetésre?
tthom
Vinyó hőfokod, rettentő sok.
3,5" -os Samsungom ami nincs a házba és ezáltal hűtve sincs az se megy 40 fok fölé.
10-es ventit tennék bele pl. Scythe Kaze Jyu Slim 100mm/1000rpm -et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen processzort vegyek?
- Motoros topic
- Óra topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest