- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Persze, rengeteg módon meg lehet mókolni a dolgot, de azért csak jobb lenne, ha lenne gyári megoldás.
A 03-ból sajnos kiköltözik az A4-5000, sajnos elhalálozni látszik.
Így annak a hdd-tray-e felszabadult ehhez a géphez, máris rendezetten van benne 3 lemez. Termeszetesen minden adott még egynek, kivéve maga a lemez.
Hogy aztán mi lesz a 03-ban, azt még nem tudom. Említettem, hogy van még egy pőre lap, de ahhoz is kéne hdd tray sajnos, és külön nem lehet kapni. Próbáltam itt is szerezni, más neveken is fut ez a típus, többen használnak ilyen/ilyesmi házban 2,5-es (vagy 3,5-es) lemez nélküli konfigot, de senki sem akarta eladni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest