Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Rowon #59655 üzenetére

Ne arról beszélj, hanem hogy mit válaszoltál, azon már túl vagyunk, beszélj inkább arról hogy mit kérdezett, és mit válaszoltam rá! :D Fáziskésésben vagy, immár másodszor! :P

Mi volt benne amúgy támadható? Az, hogy mást válaszoltam, mint amire te gondoltál? Az kognitív disszonancia, nem kell belkeverni a társalgásba, mondd azt, hogy az alsóval van tapasztalatod, akár 3x annyi, mint nekem, és elfogadom, mivel nekem etőtl még minidg semmi bajom nincs a saját tápegységeimmel.
    Sebaj, megpróbáltad, még kontextusba se seikerült helyezni a kérdésre adott választ! :P

Protron: Azt kérdezte, melyiket vegye? Megválaszoltam, szerintem a felsőt! Nem kért műszaki indokot, ennek ellenére azzal, ami a birtokomban van, megindokoltam!
    Nálam több darab megy sok éve, ezért az én véleményemet ennyivel tudom alátámasztani, majd a kérdező eldönti, hog ykinek és minek akar hinni!! Ha neked nem tetszik, vagy kevésnek tlaálod, akkor vagy te is felteszed ugyanezt a kérdést, és műszaki alátámasztást kérsz, vagy utánajársz, hogy mégsem olyan jó a felső, mint az alsó, mert tessék, máshol 100-ból 50 rossz lett 2 év után, amit én a tények alapján hajlandó is vagyok elfogadni!

De hogy nekifogsz magyarázni, hogy ez nem volt műszakilag megindokolva, az kissé nonszensz kategória! ;]

Új hozzászólás Aktív témák