Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz AxBattler #56909 üzenetére

Biztosan igazad van, csak amikor erről sokszor volt szó, engem annyira nem kötött le a ház kérdés, mert megvolt a jó kis chieftec. még most is rezeg a léc, mert azt mondják, azt a procit csak vízzel tudom hűteni, effektíve szükségem nincs akkora tle3jesítményre, a jelenlegi konfig működik szépen, de annyira már nem akarok belebonyolódni, hogy még vizezzem is... De mint az ablakos itx ház, lehet pár héten belül közelebb kerül majd hozzám! :D

qkacka: Nem rossz, utánanéztem, de végülis a méreteit a rendelkezésre álló helyre képzelve a komplett baloldali részt elfoglalja, és semmit se lehet a tetejére tenni, tehát lesz ott egy holt tér, amivel onnantól semmit se lehet kezdeni. Valamint azonnal moddolni kell a felső lemezt, és ennyi negatívum mellett az ára is acélos, inkább el is vetem ezt a féle megoldást, inkább egy falra rakott tv alá passzolhat házimozi elemként..

Viperabácsi: ez se rossz megoldás, mondjuk bele se gondoltam, hogy lecserélem az előlapot, egyből olyat kerestem, ami megfelel, egyelőre a THERMALTAKE - THE TOWER 100 tűnik nyerőnek, színben is van választék, meg akkor a torony kivitelben már hely is marad, hozzányúlni se kell.

Köszönöm, foglalkozok a témával.. :R

Új hozzászólás Aktív témák