Hirdetés
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos fejegységek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Hát meg a legtöbb itx lapon 4 sata kimenet van (ahogyan láttam őket) és ha az ember használ valamilyen pcie eszközt akkor már sata bővítőnek sincs helye.
(Bár ettől függetlenül még mindig bele tud rakni az ember 4x16tb-ot, amiből 1 lemez parity-nek van, cache-nek mehet 2 nvme drive és akkor pont be is telt egy basic unraid license

Eleinte én is itx lapos házakat néztem, de a bővíthetőség hiánya miatt inkább maradtam matx méreten, így van hely gpu, nic, raidvezérlőnek is hely ha szükség lenne rá a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Videós, mozgóképes topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Kingston FURY Beast Black 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - 9+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest