- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
hegegabi80 #54083 üzenetére
Nos keresgéltem is egy kicsit, Ali-ról a 24 pines ATX-ből egy 20cm-es elég is lesz nekem, meg ebből a 8 pines-ből is egy 30-as.
Szerintetek ezeket vehetem bátran? Vagy van esetleg valakinek még ötlete, kitől és hol vegyek? Akkor ezzel jobban el fogok férni a házban. -
Ispy
nagyúr
válasz
hegegabi80 #54083 üzenetére
Vettem kábelt, atx pint, a táphoz való csati szettet (táp oldali), krimpelő fogót, blankoló fogót, meg kellett hozzá forrasztó páka is, mert az egyik szál vezeték két felé megy és gyárilag két külön szál kábel van beletuszkolva egy lyukba, de ezt nem tudtam kivitelezni, ezért le lett ágaztatva az egyik szál a másikból. Nem egyszerű sztori azért, na, el lehet vele baccni kis időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest