- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seep
senior tag
válasz
AxBattler #52357 üzenetére
ID Tech IM1 Pocket. Axbattler Köszönöm az ajánlást. Sikerült itt sógoréknál 56€-ért megrendelni. Szerelés szuper, szellős. Rögtön invertáltam is mivel nekem jobboldalt van a ház , de egy ikea kallax polcban. Az oldal lapok, elő, alsó es felső lapok gond nélkül megcserélhetőek, és az USB meg bekapcsoló gomb panel is áthelyezhető. Venti iranyokkal még játszom. Meg akkor mondom ha lúd legyen kövér es bele ugrott egy Raijintek Morpheus is. Az NH-U12A hűtő belefér, 1mm hogy hozzáérjen az oldallaphoz. Az összes nyilas por [kép] szűrős kivéve a hátsó lapot. Méretre gyártott kábelek még úton vannak, szóval azzal nem nagyon foglalkoztam. Es igen tudom hogy lóg a grafikus kártyám is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest