- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Dani
tag
FPU ray trace- tesztet sajnos most nem tudok futtatni mert időközben lecseréltem az i3-at egy am4-re (egy másik gépembe került).
hoppá, nocsak , ezt most találtam és gyanús nekem:
Hibát találtak az Intel Skylake processzorban [link]
nemrég kiderült, hogy a Hyper-Threadinggel rendelkező Skylake processzorok valamiért lefagynak az AVX-et is használó programok futtatása közben...
Mára hivatalosan is kiderült, hogy a Skylake processzorok bizonyos, jellemzően komplex terhelés mellett valóban hibáznak, ami a rendszer lefagyásához vagy hibás eredményhez vezet.
Lehet hogy meg kellene próbálnom másik procival?
Vagy talán sorban minden bios update-et meg kell csinálni, nem elég csak a legfrissebbet? -
PROTRON
addikt
Köszi,
Tudom hogy nem drága, csokival pont nem fizetnék érte, az nekem értékesebb mint az arany. Inkább sörrel, borral, fröccsel.
Azt is tudom hogy sok vidéki bolt kilistázza, ahogy sok Bp-i bolt meg nem, de ha személyesen bemész akkor kezedbe nyomják.
A problémám az hogy netes katalógusokban NEM lehet megbízni, ezért akartam Budapesten olyat átvenni ami valakinél már bizonyított. Pl a téglatápom 2,5-es belsővel belemegy, de a sima LED szalagokhoz vásárolt csavaros, szintén 2,5-es DC jack nem megy bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest