Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #25954560 #49234 üzenetére

Úgy hogy, a ki és beáramlást blokkolja a derékszögben álló VRM ezeket a hosszában szellőző aktív/passzív megoldásokat nem tudod használni jó hatásfokkal vagy sehogy sem.
    A25 méretre jó lenne, de csak 120W-ig jó akár milyen erősen fújod, a többi meg mind túllóg valamerre a leszorító kereten.

Mióta láttam ezt a képet azon gondolkozok, hogy ennyi VRM-el és tápcsatlakozóval 400W-ig jó lenne a lap, de hogy a francba lehet azt lehűteni moderált zajjal, úgy hogy ne egy mATX méretű házba kelljen azt az mITX lapot beszerelni.
    Szerintem ésszerűbb lenne a fele VRM-et elhagyni rajta és 200W-ba beleszorítani a fogyasztást, mert azt izmosabb 120mm-es torony hűtő még kiszenvedi magából, és ha jól van elhelyezve rajta a ventilátor, még 160mm alá beleférhet, akár még lehetne neki értelme ITX-be gyömöszölni szegényt. Ennyi VRM-el nekem erősen gyanús hogy mATX méretű lap, 240/280-as vagy még nagyobb folyadék hűtéssel, meg 30L körüli mATX hodály kellene neki, csak úgy rendelgetni napi pár órát rajta.

(#49237) HookR : Ahhoz hogy felkeltse a figyelmet elég ha jól néz ki, nem feltétel hogy működjön vagy kompatibilis legyen, bármivel ami már a piacon van. :)

Új hozzászólás Aktív témák