- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Régebben nézegettem már ezeket a házakat, de nem igazán nyerték el a tetszésemet. Meg már amúgy is rendeltem egy Metis-t. Kíváncsi vagyok mit sikerül kihoznom belőle.
#36458 AxBattler
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy egyszerűbb, ha nincsenek ilyen kitüremkedések. Valószínűleg egy táskába fogom beletenni amikor cipelni kell és ott praktikusabb ha nincs ilyen dudor.
Ezen kívül elég csúnya is ez a megoldás. Ahogy már mondtam korábban, meg lehetett volna oldani a táp elhelyezését és rögzítését úgy is, hogy nem lóg ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- OLED monitor topik
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távcső topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest