Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Androidos tablet topic
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
J.J. András
üzenetére
Nem fújom le, mert a műanyag részek SoftTouch borításához komolyabb festési technika kellene, mint amit én otthon el tudok végezni.
BeQuiet Efficient Power 400 (FSP Aurum belsős, 80plus gold) tápegység van benne.
Ha találok egy Silverstone SG05/06-ot vagy kukázol nekem egyet a garázsból
tápegység nélkül, akkor én is tápegység nélkül adnám el a Prodigy-t.
Bajom egyébként nincsen vele, csak valami kisebb kéne...erre egyéb épeszű indokot nem tudok mondani.tlac:
A Cubitek Mini Tank-ról volt szó, hogy minőségi az alumíniumnak köszönhetően.
Az SG05 / 06 egyszerű acéllemez. A váz masszív, a külső borítás meg olyan, amilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
tápegység nélkül, akkor én is tápegység nélkül adnám el a Prodigy-t.