- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
bandi94 #10396 üzenetére
azok az elemek amiken a hűtést ki szeretnéd cserélni kb 325V van...
Továbbá attól hogy egy nagyobb bordát varrsz rá, kb azt éred el, hogy nem 20, hanem mondjuk 30 perc alatt fog túlmelegedni.
Meg ugye vannak olyan elemek is a panelon, amiken nincs borda, mert a felületük elég nagy a biztonságos hőleadáshoz ha VAN légáramlás. Eleve így méretezték őket.
Pl régebbi compaq vasak el sem indulnak, ha a venti nincs csatlakoztatva az alaplapra (nem indítja el a tápot, mert arról a ventiről megy mind a proci, mind a táp hűtése)Szal csak úgy tudod megoldani, ha kiviszed a keletkező hőt a tápból. De ez az akkori tervezés miatt nem egészen megoldható légáram nélkül
-
törölt tag
válasz
bandi94 #10390 üzenetére
a régi tápok hűtésénél mindenképp figyelembe vették, hogy egy minimális légáram a rendelkezésre áll. Szvsz, ha nem nyomsz át rajta a - megfelelő helyeken - levegőt, akkor saját magát fogja kinyírni. Ráadásul ezeknek a hatásfoka sem túl rózsás, különösen kis terhelésnél. Simán elképzelhető, hogy legalább ugyannnyi meleget csinál (30W). Tegyél be egy 12V/30W-os izzót egy hasonló méretű dobozba és nézd meg, mennyire fel tud melegedni ha nincs szellőzés!
nagynorbi:
köszi!
olvasott esetleg vki panaszt erre a házikóra? Nálam kb 55W lenne kihasználva a 74-ből csúcsban. -
-
törölt tag
ha sokat netezel vele, akkor bizonyos oldalak kevésbé fognak röccenni e350-nel. Engem speciel az egymagos régi proci is kiszolgál, youtube-on is kivárom, ha esetleg akad a lejátszás.
De lehet jobban jársz, ha eladod a procit és az árát visszaforgatva veszel egy kész használt deszkát amibe csak ramot kell pakolni. Sőt, használtban sokszor ezzel együtt adják el a konfigot, merthogy másra amúgy sem jó már. -
törölt tag
-
törölt tag
szerintem csak ebay
http://www.ebay.com/itm/BCM-Mobile-Intel-GM45-Socket-P-Mini-ITX-Motherboard-19V-DC-Power-MX45GM-/130622831716?pt=Motherboards&hash=item1e69ba3c64annyira nem drága...
Bár kapsz tizenpárezerért 2 magos atomot is használtban, ami DDR2-es sima vagy laptop verzió
-
törölt tag
(néha itt is van apróban, de nem egy gyakori darab. Nem mondom hogy funkcionálisan jobb a wesena, csak ilyen "gányt" nem vártam volna a lianli-tól)
slashing:
mintha user137 vagy nagynorbi hirdetgetett volna nem olyan rég, ő pontosan megmondja mi is van benne az adott összegért -
törölt tag
ennél az extrud.profilos wesena szvsz. százszor normálisabb. Ezt a lianli-s lemeztechnonógiát olyan távközlési cuccoknál használtuk csak, amik a liftakna környékén voltak telepítve, nem pedig egy lakásba. Igaz, azokon szinter volt és nem elox, de nem is vitték el a szinesfémgyűjtők.
Konkrétan ez a ház eléggé kiábrándító -
törölt tag
Ha elég a 90-100W környéke, akkor igen. Ha több kell, akkor érdemes alternatív megoldásként a 203W-os "téglát" használni (olvass vissza pár hsz-t HookR említette szerintem ma. Kb. 5K környékén van használtan)
De függ attól is, hogy a deszkád pl. egyenként indítja a HDD-ket, vagy egyszerre mindent -
törölt tag
igen jól számolod, de ez csak mindkettő munkaponti tartományának közös halmazára értendő. Szerintem ezeknek pico-s cuccoknak csak a kis méretnél van létjogosultsága, illetve, 60W terhelésig, ahol még az elemeket könnyű egymáshoz párosítani (szvsz)
HookR,
Nekem kellenek a kontúrvonalak. SE-ben eléggé semmilyen a modell, ha ezt kikapcsolom.
A szakid egészen korrektűl számol, ha megáll 7 órában az eddigi, különösen hogy nem egyszerre nyomta le. -
törölt tag
válasz
Mercutio_ #10082 üzenetére
Hát nem tudom igazából milyen összetevői vannak a lassításnak, de lassú ez tény. Ekkroa SSD-t meg nem fogok maholnap belevágni a gépbe. (egy rövidebb utazás során is elő lehet idézni 50GB "hasznos" tartalmat, mióta elkezdtem panózni. És ezek még csak a nyers raw-ok, semmi utómunka, vagy különböző pre-verziók.)
Amit eddig siekrült kihámoznom, hogy az LR nézőképeket érdemes SSD-re tenni, mert ha egyszer kiszámoltatja az ember, akkor utána már sokat lendít a gyorsaságon, ha egy fürge háttértárról van meghívva a képek böngészése során (ezt lehet lightroomba külön konfigolni, hogy hová tárolja el)zodo:
"Sose készül el (ez már a sokadik verzió) csak a tervekkel vagánykodik."
Asszem sokan vagyunk itt, akiknek már évek óta van ebben a "sose készül el" fázisban
De én hamarosan kiszállok a klubból és faragok egy tühtig kis dobozt. Addig is adamcucc-hoz hasonlóan keresek házikókat a gépekhez.
Már nem tudom, ki linkelte, de köszi a Dchard féle ajánlatot, összejött az üzlet -
törölt tag
Akkor annyira nem is vagyok lehangolva az eredménytől. Nekem a 10Hz bőven megfelel, annak tudatában hogy nincs is igazi VGA a gépben. Persze jobb ha smooth, de igazából az tud zavarni, ha már nem is rajzolja ki, még befoglaló kockaként sem. SE-ben ezt elég könnyű elérni, pl egy perforált lemezzel, vagy egy golyósorsóval.
A házikód nagyon tetszik, végre nem egy koppintás utánérzés!
Azt a végén majd meg tudod osztani velünk, hogy mennyi CNC órát igényelt a kifaragás? (beállásokkal együtt)Köszi!
-
törölt tag
válasz
Mercutio_ #10078 üzenetére
zavarni hogyne zavarna, de cserébe nem kér tetemes capital cost-ot, ami a kialakulóban lévő globális likviditási állapotokat figyelembe véve, akár előnyös is lehet
Meg nálam egyébként is javarészt egy ilyen vas idle-ben megy. Ha meg kell a kraft, akkor semmi sem elég. Pl az i3 2100 is lassú, mikor mondjuk lightroomból importálok/exportálok, de egyébként teljesen smooth a felhasználói élmény. És i7-nél is várom kéne kb harmad ennyit...HookR:
Neked valszeg több tapasztalatod van gépész környezetben. Egy HD3000 kb mekkora összeállításnál lassul be zavaróan (ie: már nem forog az ojjektum rotate parancsnál realtime)
Anno még a 915/945-ös csipszettel vígan solid edge-eztem, ha épp nem volt sok hengerfelület ami a poligonszám rohamos emelkedése miatt lezsibbasztotta volna a rendszert. Persze nem volt vele zökkenőmentes a munka, de közel sem volt olyan dráma, mint gondoltam előzőleg. -
törölt tag
Mercutio_
bocs, ez kimaradt. Azt gondolom, hogy nem, legalábbis nem találtam olyat, ahol ez bizonyítottan megy ( a parallel port kritikus csak, a PS2 inkább csak kényelmi dolog. Az előbbi meg ráadásul laptopokon nem is "igazi", mert akkor rátennék egy dothan-os notit és meg van oldva)zodo
ATX: teljesen kizárva, nincs ekkora lepedőknek helyem és villannyal fűteni a lakást nem kifizetődő -
törölt tag
A parallel port az elengedhetetlen, mert egy USB-s átalakító (spec cucc) csak önmagában kb 50kHUF. Még lehetne LVDS displayben gondolkodni egy 1440-es csupasz kijelzővel, de nem szívesen mennék bele ilyenbe első körben; lesz elég más megoldandó is
Ez a "dukálna" dolog nem onnét táplálkozik, hogy BR-t és egyéb nagyfelbontású streamet akadásmentesen tudjon játszani?
"Nem könnyű de csak kialakul.
"
már csak egy kicsi hiányzik! -
törölt tag
Csak azért gond, mert full-HD TFT-re téve elég hóka képet ad. Kisebb monitorom meg nincs, ha meg venni kéne, akkor kb ugyanazt a fogyasztást kapnám fele akkora pixelszámnál (kb 1280x--- a felső határ, ameddig érdemes analógba hajtani, engem nagyon zavar a homályos és a szokásosnál is fakóbb megjelenítő. Ebben a méretben meg csak régi sokat fogyasztó TN/PVA-k vannak)
A vidkarival kapcsolatban még keresek, de ahogy olvasgattam nem egyszerű ez a PCI-os dolog. Bár ott főleg mozizásra kerestek ilyat, de nekem nem kell hogy tudjon ilyenféle gyorsítási technológiákat. -
törölt tag
Majdnem ilyenbe kell. Egy home CNC-be fogom beletenni. Amit linkeltél az egyébként egy jó ár, nem?
Viszont ennek is csak analóg kimenete van. Ahogy HookR is már jelezte, tudnátok egy alalcsony fogyasztású PCI-os karit mondani, ami nem fagy ki fetétlenül ha szalagkábelen keresztül kötöm a deszkához a túl hosszú vezeték miatt. -
törölt tag
Hmm, nem gondoltam, hogy ilyen macera a digit video out.
Semmiképp sem szeretnék plusz karit belerakni, mert beépített helyen lesz és rázkódásnak van kitéve. A már meglévő IDE-s / DDR2-es motyókat sem szívesen dobnám ki, de el tudom képzelni, hogy nem drágább venni egy mai 350/450-es amd-t, vagy valamit az intel kinálatából
Bár azokból nem ismerek olyat, amin van parallel port. Szal tanácstalan vagyok...
-
törölt tag
Hi urak,
Régebi lapok közül melyiket ajánlanátok, amik megfelelnek az alábbi követelményeknek? (részben, mert ehhez vannak már alkatrészeim)
-Parallel port
-DDR2 SODIMM vagy sima DDR2 slot
-IDE port (nem baj, ha két külön IDE portja van, így nem kell majd annyit kinlódni az XP telepítéssel)
-legalább 1GHz proci (nem tudom, van-e értelme a két magnak esetemben)
-DVI, vagy HDMI, vagy DP kimenet, mert nem szeretnék dsub-ra dugni nagyobb felbontású TFT-t
-a 4cm-es kerregő nem gond, mert amúgy is ledobom róla
-mini-ITX vagy kisebb
-PS2, hogy DOS alatt is menjen a keyboard
-mivel sokat fog menni, így a fogyasztás sem utolsó szempont, de végső soron nem kritikus
-ne legyen drága és ritka, hogy használtan is lehessen szerezni
köszi! -
törölt tag
" Az adatlapon mindig feltüntetik, hogy van-e minimális terhelési igény és ha igen, mennyi."
Ez új infó nekem, azt gondoltam, hogy ezeket csak tapasztalati úton lehet megszerezni.
Egyébként ez a lap is késleltetve pörgeti meg a vinyót, legalábbis a SATA3-0 portján. Ez külön tetsziknagynorbi:
köszi mégegyszer az ötletet, vendégem vagy egy XL-es Balaton szeletre.Szerintetek érdemes egyből a HDMI-t használnom, hogy később ne legyen bonyodalom a 2. monitorral? ( a 2. már vmi egyszerű TN-es lesz, azokon nem szokott lenni HDMI, így kénytelen leszek a DVI-D-re dugni; és gondolom a kalibrációnak lőttek, ha átdugom máshová. Az alaplapi video outokat nem használom, mert egy alap ATI kártya van benne, ami tudja az eyefinity-t)
zodo: én is ebből indultam ki.
egyébként szinte mindenhol pozitívan írtak erről a tápról. A hangja kicsit zavar, de jövőre úgyis más burkolatot és légáramot kap... -
törölt tag
válasz
nagynorbi #9844 üzenetére
El akartam kerülni a szétbuherálást.
Köszönöm a "20 ft-os" kérdést. Éreztem, hogy vmi triviális dolgot hagyok kiA táp ventije eléggé zörög. van vmi alalcsonyfrekis kerregése is. Ez normális? (elemelve az asztallaptól is ilyen hangot ad, mintha a benne lévő venti nem lenne kiegyensúlyozva)
-
törölt tag
Hi Urak,
Tudnátok vmi gyors ötletet adni, hogy miért nem indul a giga h67n-usb3-as lapom?
A PW érintkezőket összezárva egy pillanatra felpörög mind a táp, mind a CPU ventije, illetve a lapon a 4db led is felvillan, de aztán semmi több. (még a vinyó hangját sem hallom hogy felpörögne) Már próbáltam vidkari és ram nélkül is. Aki installálta a vasat ott minden rendben volt, de most egy új FSP300-60GHT táppal akarnám elindítani. (a másik talán vargánés volt, de az nincs itt...)
Már tettem rá pluszban egy régi 40-es vinyót is, hátha kevés a tápnak a, de ugyanazt produkálja, azaz semmit -
törölt tag
szerintem mindkettőn 1GB van, nem?
Mondjuk amit linkeltél, az eleve hosszabb 11k-val, plusz kell még hozzá legalább 1 átalakító.
És talán a sapphire kevesebbet is eszik. Gyaníthatóan egyik sem száll be a számolásba a fenti programokat futtatva.
Meg nem is az örökkévalóságnak veszem, így inkább a kisebbet választom, mert azon "csak" a hűtést kell majd átfaragni.
Köszi a segítséget! -
törölt tag
Köszi, ezen viszont csak az van
Mondjuk kétszer annyi stream proci lakik benne, de a mem sávszél ugyanaz. (ami nálam nem számít). Viszont ez plusz tápot is eszik, ha jól látom
Ezt a miniDP portot lehet passzív/drótosan átalakítani DVI-já, vagy van némi hardver is a vezetéken?
Meg nem tudom, hogy a DP-s monitorhoz kapható-e DP-miniDP kábel, mert nem szeretnék karácsonyfát csinálni a kábelekből.A konfigot munkára fogom használni, CS5, némi gépész, meg kevés 3D max. Tudom, csíra a proci, de i7-re most nem akarok feccölni.
A doboz min. 50%-ig saját lesz. Az egyik terv az, hogy elölről több 50/60-as (esetleg döntött 80-as) ventikkel szellőztetetm át az egészet. Így csak a proci kapna direkt aktív közúti hűtést, a többi meg "célzottan légcsatornásan" a front részről. A tápot is tervezem átcsomagolni, pont a fenti kritérium miatt. Az egészet kb lapszkenner méretben gondolom megvalósítani. -
törölt tag
Az MSI-vel az a bajom, hogy nincs rajta displayport. (meg nem is szimpi a márka; de ne kérdezzétek miért, nincs rá külön okom
)
A VGA-ról azért tervezem ledobni a gyári hűtést, mert az alaplap alá akarom beforgatni egy szalagkábellel, és nem szeretnék pluszban mégnagyobb helyet pazarba hagyni, hogy legyen egy kis rés, ahonnét leűvegőt tud szívni.Mercutio_
Köszi! ez a megközelítés eszembe se jutott
BTW, lehet az ilyen kártyát is alulfeszelni?Ja és két full HD monitort szeretnék ráaggatni, de játék nem lesz, így az FPS nem tényező nekem ( a fenti kari elbír elvileg 2 monitort eyefinity-ben XP alatt, és remélem, hogy megy mindkettő egyszerre full-HD-ben)
-
törölt tag
szerintetek mekkora tápot kér valójában ez a kártya?
SAPPHIRE HD 5670 1GB GDDR5 PCIE
a honlapjukon 400W-osat írtak, de ez eléggé overkillnek tűnik
(illetve milyen low profile hűtésre cserélhető le a gyári borda?)
giga H67N-USB3-ba szeretném rakni... -
törölt tag
azt mondjuk nem tudom,hogy ez a vaporizé értelmesen tud-e funkcionálni, ha az alaplap alá van beforgatva (tehát 180/270°-kal elforgatva a nomálishoz képest); merthogy néhány hőcső sem működik ha nem függőlegesen állnak a pálcikák, mivel csak így "szippantja" vissza a gravitáció a procihoz a kicsapódott és már lehűlt folyadékot.
-
törölt tag
A fenti konfighoz van alternatívája a "Sapphire HD 6850, Vapor-X"-nek? Nem vagyok benne biztos, hogy nekem kell ekkora erő, de ez olyan középkategóriásnak néz ki, talán ismeri a legújabb szabványokat és VAN rajta diplayport (olyat monitort akarok hozzá, amin ilyen a bemenet és nem akarok plusz átalalkítóval bajlódni, hamár egyszer kicsi gépet építek)
Ja és dual monitoros üzemmódban használnám, kitejesztett asztalként... -
törölt tag
FSP 300W-osat szeretnék hozzá, hogy később egy közepes vidkarit is kiszolgáljon a 2 nagy vinyó, ODD és egy kis sztereó végfok mellett, ami szintén a 12V-os ágat terheli majd. Ha jól emléxem ez 80+os minősítésű: FSP300-60GHT
ezzel akár még egy i7-es elmenne a fenti plusz elemekkel együtt alapfeszen?
(sose játszok, de lehet hogy befognám renderelésre, vagy videoeditálásra egy 2600K-val)
-
-
törölt tag
Giga h67n-USB3 érzékeny a RAM-okra?
"Geil Value Plus DDR3 PC12800 1600MHZ 4GB CL9" tipusból raknék bele kettőt.Illetve ezt a deszkát mennyire lehet alulfeszelni ha egy i32100 (sima) procit tolok bele? (vagyis hány W-tal lesz kevesebb a fogyi, mintha alapfeszen hajtatnám?)
-
törölt tag
Probált már vki flexible riser card-ot VGA-hoz?
Valamelyik most megjelent GT 520-hoz szeretném használni, de amit találtam az még a régi 1-es sorozatú PCI-express bővítő, nem a kettes:
[link]
Szerinetek ez gondot okozhat, vagy jobb várni a next-gen átalakítóra?
(A PCI-E kettes verzió csak május környékén fog megjelenni) -
törölt tag
válasz
zhagyma #6999 üzenetére
köszi!
ha jól olvasom, ők inkább az 5V standby-on rugóznak, nem a 12VDC stabilitásán. Viszont benne van a kiosztás. Eddig azt gondoltam, csak simán kilök magából az XBOX táp egy fix 12VDC-tHookR:
Itt már konkrétan rá is mért a modder, meg ment is a konfig. Köszi.Maga az XBOX tápnak nincs stand-by üzemmódja, ugye? Tehát nem kell foglalkozni a beindításával-lekapcsolásával; ha bedugom a konnektorba, akkor elindul és kész
-
-
törölt tag
végigböngésztem az új giga lap PDF-jét. De nekem nem világos, hogy a 2db HDMI kimenet egyenként képes kihajtani 1920x1200-as monitorokat, vagy a két monitor "összfelbontása" lehet max ekkora?
szerintetek?
A prociban lévő VGA is alkalmas arra, hogy később kalibrálni lehessen legalább az egyik monitort?nagynorbi: ok
-
törölt tag
jatényleg, ezt benéztem. "P"-snél meg nem menne a proc VGA...
A "Z"-s meg kitudja lesz-e ITX-ben és hogy mennyiért.
Hűtés: régebben kisérleteztek (kevésszer) hajlítható heatpipe-pal is, talán német oldalon árultak is ilyet. Erről van esetleg vkinek infója, hogy mennyire vált be? -
törölt tag
köszi!
"ha normális a szellőzés)."
nna itt azért adódhatnak anomáliák...
Jól emlékszem, hogy a 1155-ös prociknál csak az extreme edition-ökön lehet szorzót állítani? Persze én lefelé akarnám "húzni" a mindennapi munkához, de gondolom, akkor ez is lockolva van a sima 2500k, 2600k CPU-knál. -
törölt tag
Szerintetek a megjelenő H67-es ITX deszkákban mind a 2500K, mind a 2600K el fog menni gond nélkül, vagy csak a soványabb verziók? (A 12 unif. shader miatt a K-s procit preferálom.)
Van arról hír, hogy lehetne ezeket normálisan alulfeszelni szorzóállítás nélkül? Van, hogy hosszabb renderelésre is haszálnám, és akkor nem szeretném megsütni, vagy idő előtt leamortizálni a kisméretű házikóban. -
törölt tag
Az alapanyag beszerzés tekintetében ne felejtsük ki a bronzker-bt-t sem. Itt akár féltenyérnyi anyagot is kiadnak a táblából, ha épp van nekik raktáron. A hátránya, hogy nem géppel ollózzák, így a lemezek meggörbülnek kissé.
Valaki említette a perf. lemezt is (Talán HookR). Ha a jurotissu-nál van ilyen, akkor a bronzker már tud hozatni tőlük és nem kell megvenni az egész táblát. (nem tudom mekkor amennyiségnél éri meg darabot venni, bronzker-ék azért elég meredek árréssel tudnak dolgozni néha) -
törölt tag
Hi,
Tanácsot szeretnék kérni atommal kapcsoaltban:
Nekem olyan mITX lap kellene, amin van (még) parallel port. A D510-MN10 lapok közül csak az Asrockon látok ilyet, már az intel is lefelejtette róla.
Van még olyan lap/platform (nem muszály 510-esnek lennie, csak kétmagos legyen) ahol a parallel port rajta van és mondjuk még 12 hónapig gyártásban is lesz?
Az E350-esekre se pakolnak ilyet, meg drágák is. VIA meg eleve kiesik az ára miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest