- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
prolad #50471 üzenetére
Nagyon patent!
... de hol vannak a HDD-k?Illetve ezt a tápot csak Ali-n láttam (FSP500-50UG); Te honnan rendelted, és mik vele a tapasztalataid? Az FSP hivatalos oldalán max. 300W-os verziót találok (FlexGURU 300W)... mondjuk még úgy is nagyon kafa.
-
Apróról vett valaki NR200P-t? Tapasztalatok esetleg?
-
válasz
Allihoppa #50414 üzenetére
SSD téma túl lett pörgetve, itt OFF, szóval ha erről akarsz elmélkedni, inkább menj át a megfelelő topikba. Én lefáradtam.
Mindenki eldönti, hogy a saját igényeinek megfelelően mennyi pénzt tol bele 1-1 hardverbe, és az visszajön-e neki? Mindig van jobb/drágább/gyorsabb/megbízhatóbb/stb.
#50415 HookR
ASRock Fatal1ty B450 Gaming-ITX/ac-n is van Wi-Fi.
Igaz, ha már ac, erről megfeledkeztem. Thx.#50416 KaiotEch
Ezért is ajánlottam az ASRock-hoz a WD SSD-t, mivel emlékeim szerint ezek alacsonyabb hőfokokon üzemelnek tesztek alapján, mint az átlag. -
válasz
Allihoppa #50410 üzenetére
Illetve egy 6000 vagy 7000 sorozathoz lehet később fog jönni a BIOS frissítés, mint pl. egy B550-es laphoz.
Igen, könnyen lehet, de nem tudom, hogy ez indokolja-e a közel duplázós felárát az általad ajánlott lapnak. Mondjuk az ASROCK B550 ITX lapjai kedvezőbbek ebből a szempontból.Így csak a WD egyéb termékeiből és a konkrét SSD technikai specifikációja alapján lenne alapom véleményt alkotni a megbízhatóságára.
Akkor miért írtad ezt?Azonban a Kingston A400/V300-ról már egész sokat tudunk, kb. 3-4% az RMA aránya. Létezik egy ADATA típus is, annak még magasabb.
Az A400-asok valóban nem ajánlottak, de azóta sok víz lefolyt a Dunán, pl. az UV500-asok ajánlottak voltak budget kategóriában, ahogy most az A2000 is.#50408 redbiro
Attól függ, mik az igényeid, de én a Wraith MAX alatt egyik gyári AMD hűtőt sem használnám huzamosabb ideig, főleg egy ilyen zsúfolt házban. -
válasz
Allihoppa #50404 üzenetére
Sehol nem utaltál megbízhatóságra, inkább a teljesítményre : ofisz, stb.
WD Blue miért megbízhatalan?szerintem az adatoknál nincs fontosabb
Ebben egyetértünk.#50405 redbiro
Cipőkanállal beférhetnek, de én nem hagyatkoznék 4mm-re, beszerelésnél megszívathat.
Bár van, akit ez nem izgat.#50406 DUPPLY
Ha olyat szeretnél venni ami új procikkal is megfelelően fog működni és szeretnél PCIe 4.0 supportot is, akkor érdemes a B550-esek között szétnézni.Emlékeim szerint a B450-es lapok is egészen jól fognak működni az új procikkal, vagy tévedek?
PCIE Gen3 és Gen4 között nem hiszem, hogy különbséget tud tenni a kisfia. -
válasz
Allihoppa #50402 üzenetére
A Kingston A sorozatot messziről kerülni kell, a WD Blue még elmegy arra az esetre, ha egy olyannak ajánlod aki az Excel, Outlook, Chrome triumvirátuson kívül mást nem használ.
Mondom én, hogy ne menj az SSD topikok közelébe. Itt egy szórakoztató videó, hogy még olvasnod se kelljen.
Az M.2 foglalat nélküli fatality alaplap helyett ezt nézd meg, picivel drágább sajnos:
GIGABYTE B450 I AORUS PRO WIFI Alaplap ~42.000Ft br.Köszi, de nem én keresek alaplapot, viszont a csípőből tolt tévedésekkel ideje lenne leállnod.
Storage
- 4 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1 and RAID 10), NCQ, AHCI and Hot Plug
- 1 x Ultra M.2 Socket, supports M Key type 2280 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module and M.2 PCI Express module up to Gen3 x4 (32 Gb/s) (with Matisse, Picasso, Summit Ridge, Raven Ridge and Pinnacle Ridge) or Gen3 x2 (16 Gb/s) (with Athlon series APU)*
*Supports NVMe SSD as boot disks -
válasz
HUN_Sector #50391 üzenetére
Hujjuj! Most látom, hogy aprón vki már árulja az NR200(P)-t, raklapról, bolti ár alatt!
-
válasz
redbiro #50397 üzenetére
Nem. 1db PCIE foglalat van a lapon, de az M.2 slot is PCIE lane-t használhat, ha olyan lapkát teszel bele. Szóval én újonnan csak ilyet vennék ITX rendszerbe.
Ajánlom a WD Blue-t, vagy a Kingston A2000-t.
#50399 DUPPLY
Teljesen jó az a lap, ott van az M.2 slot a lap alján! -
-
válasz
TESCO-Zsömle #50234 üzenetére
-
Jonsbo V10 és V10 Window - gyári oldalak
Husi Dan A4-nek tűnik, a szokásos Jonsbó minőségben, jó hűtési lehetőségekkel, és variálhatósággal. Ablakkal elég mutatós lehet, de nekem akkor már inkább NR200P.Jonsbo C2 Pink és C2 White - gyári oldalak
A klasszikus kompakt ház, új színvariációkban... lányos apukák kedvence lehet!
Csak tudnám, hogy befér-e egy 205mm szélességű mATX lap a HDD keret kiszerelése nélkül? -
Aprón most van fenn egy NZXT H1, aki nem bír magával, csapjon le rá!
-
-
válasz
Erdei88 #49956 üzenetére
A leírásban szerepel az, hogy...
5. Carbon steel cross umbrella head flat tail (small) x15 -- it can be used for fixation of optical drive and 2.5-inch hard disk.
7. Black sliding wire gasket * 24 - it can be used for the insulation and anti scratch of the contact surface between screw and main board and case.... de nem tudom, hogy ezek 100%-ban helyettesíthetőek-e a manualban szereplő alkatrész helyére? Amúgy valszeg' igen.
Köszi a linket, de sajna még nem tudok Aliról rendelni!
Itthon eddig nem találtam, de majd megoldom.
Mondjuk a piros alkatrészek helyett jobb lenne ezüst, vagy fekete színben kapni, de azt meg egyáltalán nem találom... -
Üdv!
Jonsbo házakhoz hol tudok SSD felfogató csavart + hozzá való gumibakot külön venni, rendelni?
Nem muszáj Jonsbo-tól, lehet bármilyen gyártó megfelelő alkatrésze.ITT láthatóak:
- For locking 2.5" SSD - 12PCS
- HDD Rubber Gasket - 20PCS -
Akik ésszerű dGPU-t szeretnének NUC-ba, azok most megkaphatják (tudom, volt már Brix, meg Zotac kockában is, de na): MINISFORUM H31G is a tiny PC with discrete graphics
1050Ti szerintem még pont jó ekkora méretben, kazuár játékra, multimédiára, stb.
-
ASRock DeskMini X300 im Test - Computerbase
RAM órajel állítás mellett működik a CPU és IGP OC is, viszont a Ryzen 5 3400G esetében a 106W max. fogyasztás kicsit soknak tűnik, oda kell majd figyelni, és egy 150W-os külső kockatáp sem árt!
Viszont mehet majd bele a Ryzen 7 4700G! -
válasz
#16939776 #49824 üzenetére
Ja. Az új XBOX (és csomó ITX ház) hűtésének kialakítását nézve biztos nem hülyeség a felül 1db venti, csak az ilyen negatív nyomású házaknál mindig a porszűrőket sikerül lespórolniuk a kritikus helyekről.
Egyébként úgy értettem, hogy felülre ÉS alulra is terveznék ventit, nem csak az egyik helyre.Egy félpasszív, ITX méretű VGA-nál is gond lehet az alsó venti?
Így összeakadhat a VGA és a ház hűtése?
Ennyire azért nem gondolnám túl a dolgot... -
válasz
VinoRosso #49812 üzenetére
Igen, az Ophion 7L-ba csak LP kártya fér... mondjuk ahogy nézem, kis flexeléssel lehet a második slotnak is helyet csinálni.
Viszont benéztem egy dolgot: azt hittem, alulra csak 1db venti megy, de csak a gyári kiszerelés megy így, a specifikációkból kiderül, hogy alulra is nyugodtan lehet 2db-ot elhelyezni! Bár a manual ezt nem támasztja alá...
+ ha meggondolom, akkor alulra lehet jobb slim ventiket venni, és azok mellett elférhet egy 1slot-os LP VGA, vagy egy 2slot-os, leszerelt burkolattal és ventivel, csak a bordát fennhagyva.
Így már nem is olyan rossz ez a ház!Látványos ez a "lebegő" szerkezet, főleg ha még valami RGB világítást is tennének alulra, az pulzálva nagyon jól mutatna esti fényviszonyok között!
Pontosan melyik modell? Ja, hogy Osmi Case 3.1... ebből sem jut hozzánk.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért muszáj 30mm-ert spórolniuk a magasságból, hogy legalulra ne kerülhessen be +1db 140mm-es venti. Úgy nagyon szépen átfújná az egészet... de ha nem, hát ők biztos jobban tudják, fontosabb a 30mm.(#49822) VinoRosso
GTX 1650 GDDR6 nem elég combos LP karinak?Egyébként tök jó ez az elrendezés, amit összedobtál:
- két oldalról szívhatják be a friss levegőt (szigorúan csak mágneses porszűrőkkel);
- felülre mehet egy 120mm-es venti, ami fölfelé fújja a meleget;
- de hova mennek a 2.5"-os meghajtók; az előlapra függőlegesen? -
Nagyon jól néz ki, tetszik az elrendezése is, de pár dolog azért eszembe jutott:
- 3.5mm-es audio jack-et megint sikerült elfelejteniük;
- 1cm-el szélesebb lenne, akkor 3.5"-os HDD is elférne hátul;
- miért nem fér el 2db 92mm-es venti az aljában;
- miért nem fér el dual slot VGA alsó ventivel együtt?Inkább lett volna a neve Ophion 8L...
-
Cooler Master MasterCase NC100 - gyári oldal
Erősen erőltetettnek tűnik, a NUC lényege pont a kompaktságában rejlik, ez meg egy hodály, vagy legalábbis egy ennél kisebb Jonsbo A4-et, erős rendszerrel olcsóbban össze lehet rántani. Persze ez Intel NUC, meg Intel Xtreme Compute, meg Intel Faxom System...
Passzolom. -
válasz
#16939776 #49761 üzenetére
Valamire mindig oda kell figyelni.
És igen, 7/24-es üzemre nem a kínálat legaljáról válogatnék, inkább amire van min. 3-5 év garancia, pl. egy ilyet.Egyébként ja, nem biztos hogy megéri a szenvedést, egy normális SFX táppal jobban járhat: Chieftec, FSP, beQuiet!, Kolink, stb.
-
válasz
#16939776 #49720 üzenetére
A méretei alapján a CM új ITX házának lesz az ellenfele, vagy inkább az érem másik oldala ez a Sugo SST-SG14B:
- sok, és jól variálható meghajtó (akár külső);
- fekvő/álló elrendezés;
- több benne az anyag (8.48kg vs. 5.1kg);
- zsúfoltabb.Az NR200P ezzel szemben:
- kevesebb meghajtóhellyel bír;
- látványosabb a plexivel, gémereknek, RGB kedvelőknek jobban beválhat;
- VGA-t lehet variálni;
- szellősebb a belső elrendezése mATX lap is elférhet.Magam az utóbbit választanám (utólagos 3.5" meghajtókerettel bővítve), talán A550-es mATX lappal, de HTPC-nek a Sugo jobban beválhat.
-
Azt lehet tudni, hogy ezekkel a belépő a 520-as chipekkel menni fog a CPU-IGP-RAM tuning?
Mert ha megint lezárják, mint az A320-nál, akkor az azért nem annyira fax@.(#49678) Duracellm...
€70-€100-al számolva, 25-35k HUF között tényleg jó lenne! -
válasz
Ghoula #49665 üzenetére
Hű, köszi! Figyelni fogom!
(#49667) Erdei88
Szerintem egyáltalán nem szaladt meg, mivel a $ árakat €-val érdemes helyettesíteni, így sacc/kb. ki is jön a hazai ár, jelen esetben: €90 x 350Ft/€ = 31.500,-
Ebben a tesztben (és Geizhals-on is) pl. €95-nek írják, úgy máris 33.250,-.
Szerintem ha beáll az ára, és több helyen is kapható lesz, akkor olyan 35k HUF-ért fogjuk tudni hazavinni. -
Ryzen 5 4650G und 4750G im Test: Testergebnisse und Benchmarks
Okké, akkor itt most elmarad a tűzijáték, nyugodtan lehet Raven Ridge-el tervezni a DeskMini X300-at. Ami nem baj, legalább olcsóbban kijön a konfig apróról.
-
ASRock DeskMini H470 - gyári oldal
ASRock DeskMini X300 - gyári oldalHírekben:
ASRock’s new DeskMini PCs support AMD Renoir or Intel Comet Lake chips
DeskMini X300 und H470: ASRocks offizielles Renoir- und Comet-Lake-BareboneSzerintem teljesen jól néz ki, ha 50k HUF körül jön (tokkal-vonóval, táppal, wifi antennával, stb.), akkor megfontolandó alternatíva.
Mérete ideális : 155x155x80mm
AMD változatnak kicsit kevésnek találom az USB csatijait, viszont ott 2db M.2 slot van tárolónak, és HDMI-n is tudja a 4K@60Hz-et. -
válasz
Erdei88 #49584 üzenetére
Végignéztem + az eredeti tesztvideót is, és tényleg tök jó kis ház!
Az egyedüli aggodalmam, hogy a csavarok helyett alkalmazott rögzítő bizbaxok nem kopnak/használódnak/morzsolódnak/szakadnak el egy idő után? Főleg egy enthusiast tulaj keze alatt, aki kb. kéthetente szétkapja a gépet...Még idén átköltözök a Metis-ből a Q11-be, és ha nem jön be, akkor lehet hogy majd erre váltok... illetve ha következő konfigváltáskor nem kapok normális áron Rizsás deszkát, csak mATX méretben, akkor szintén.
-
Jó kis setup, grats hozzá! (És látom, adsz a hangzásra is!)
Nálam dettó IS40+Noctua kombó az, ami bevált, pedig Metis-ben elvileg több a hely.
Ugye ez a passzív 1030 ment bele? Nálam is ez volt, teljesen okés vas, csak én alapból újrapasztáztam, miután írta valaki, hogy nem veszik el a garancia. Kíváncsi lennék, hogy a 4K-s kijelzőn hogyan mutat esetleg egy 1080p-s játék...Nekem 45 fok körül megy az OEM Samsung SATA M.2 SSD-m, szóval ha írás alatt felmegy 50 fokra, az egyáltalán nem para.
-
válasz
Oliverda #49494 üzenetére
Az ennyire végletes, kicentizett rendszereknek sajna ez az átka.
Helyedben átgondolnám a konfigot, és terveznék egy kevésbé zsúfolt gépet... vagy rendeld be a következő Noctua-t, immár normális garival. Most már rendes 60 hónapot adnak rá a PCX-nél is.Szerk.:
Egyébként az Arctic passzív bordái nekem baromira bejönnek. Ha elfér a lapodon, akkor simán bevállalható - akár egy passzív GT1030 mellett is. Persze így nem árt egy 120mm-es ventit ráirányítani a deszkára, de gondolom az egy új házban már nem lenne gond.Vagy a SST Milo házakban az ODD helyére 120mm-es venti valami alacsonyabb borda a CPU-n is megoldás, legalább 1db oldalsó 80mm-es ventivel.
-
Nemtom', mótvá'-e, de itt egy összeállítás B550-es lapokból, ha valakit érdekel egy körkép... ami már több, mint 1 hónapos, és messze nem teljes körű.
-
válasz
hoffman_ #49468 üzenetére
Hát nem tudom... nézegetem én is ezeket a B550-es deszkákat, jó hogy lesznek olcsó mATX modellek is HDMI 2.1-el.
A gondom velük, hogy csak 3rd gen APU-kat támogatnak, a következő architektúrát pedig már nem. Két szék között nem szeretnék a pad alatt maradni, jövőállóság szempontjából ez nem túl kecsegtető: rakhatok bele egy 3400G-t, oszt' viszlát!
Lehet, hogy ezt a generációt még kibekkelem H110N+i5+dGPU kombóval, és csak utána váltok.
Juteszembe': ha a GA-H110N-be 3200Mhz-es RAM-okat tolok, azok ugye elmennek 2400Mz-en?
-
Ha csak 1080p-ben akarod hajtani, akkor inkább küldd vissza a monitort, és vegyél egy jobb 27" 1080p-set, feleannyiért... pl. P2717H, vagy AOC I2790VQ/BT.
Dell 7050 Micro-don amúgy elméletileg van Displayport, nem tudom, mitől lenne gond a 4K-val?
(#49467) Duracellm
USFF Dell gépe van, abba szvsz nem tud sima procit tenni. -
Gigabyte GA-IMB410TN - CBase hír, gyári oldal
Faja a 3db HDMI egy thin lapon, ez még normál ITX deszkákon sem mindennapos... viszont 2db ezekből csak HDMI 1.4, azok helyett igazán rakhattok volna rá inkább DP portokat. -
válasz
hegegabi80 #49445 üzenetére
Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy kisebb matx lapot is lehet bele tenni...
Ez tényleg jó dolog, de én úgy láttam, hogy az ilyen lapok kihaltak, főleg AMD vonalon... pedig anno az ASRock pl. jókat adott A58, A68 chipsettel! Oké, a H410M lapjaik most nem lesznek rosszak, de ez kevés!Hmmm, most nézem NR200-nál:
Motherboard Support Mini DTX, Mini ITX, Max. size: 244 x 226mm
Akkor az már nem rossz... -
A mai naptól itthon is megvehető a Jonsbo A4, 42k HUF-os bevezető áron... szerintem korrekt lett a cédula, pár ezrest még biztos csökken!
Csak nekem újdonság, hogy LP GTX 1650 létezik már GDDR6 memóriával szerelve?
Gigabyte GTX 1650 D6 OC Low Profile 4G (GV-N1656OC-4GL)Szerk.: ja nem, Oli már linkelte korábban az MSI modelljét...
-
ASUS STRIX B550-I Gaming - Guru3D review
Jónak tűnik, tetszik a sok csati (HDMI 2.1, DP 1.4, USB 3.2 Type-C, stb.), az árazás lesz a kérdés... 75k HUF-ért nem opció.InWin B1 - SFF Network review
Pazarló, béna belső elrendezésű dizájnház, nekem nem kéne...MSI GeForce GTX 1650 Aero 4G OCV ITX - Guru3D, gyári oldal
Érkezőben... jó, hogy nem hagyják el az Aero kártyákat, de nem tudom, hogy ezeknek a hűtése maradt félpasszív, vagy az már csak a Gigabyte ITX kártyáira jellemző?Napi szüret.
-
válasz
hszilard666 #49291 üzenetére
Teljesen jó kis gép!
Igen, a pozitív nyomás át tudja szellőztetni a gépet... de csak ha van lehetőség a kifelé áramlásra; a Te esetedben:
- a felső lemez plexi, ott nem tud kimenni;
- a bal oldalt ott a VGA, ami blokkolja a levegő útját, és amúgy sem szerencsés megküldeni pluszban a CPU hőjével;
- hátul a 2x80mm-es venti rácsozatán elméletileg távozhat a hő, de a 2x120mm-es légkavaró befelé küldött légmennyisége azért picivel több, mint az előbbieké.De ez persze csak egy vélemény, a legjobb az, ha leteszteled mindkét állásban!
-
válasz
hszilard666 #49288 üzenetére
Grats!
Deee... az oldalsó ventinek nem kifelé kellene fújnia? -
válasz
hszilard666 #49286 üzenetére
Ha a blower hűtés ventije az oldalsó ráccsal esik egy vonalba, akkor bentről szvsz nem fog sok levegőt kivinni (az a házventik dolga), viszont közvetlenül kívülről fogja kapni a friss levegőt, simán jó lehet!
-
válasz
DonDennis #49283 üzenetére
Grats hozzá, nagyon tetszetős ház!
Remélem lehet majd kapni beépített hűtés és táp nélkül is...(#49284) hszilard666
250D-ben a VGA oldalról kapja közvetlenül a friss levegőt, szóval azzal nincs gond, kivéve hogy a szélesebb, 3 slot-os, utángyártott hűtések neccesen férhetnek bele; érdemes előre lecsekkolni.Ezt leszámítva nincs vele gond, előre kell tenni 1db 140mm-es ventit, oldalra meg 1db 120mm-eset. Ha nagyon ki szeretnéd rittyenteni, akkor valami fém előlapos ventiszabályozót lehet pakolni az 5.25"-os fiókba.
El tudok olyat képzelni, hogy az első 140mm-esen felül 3db RGB-s ventit veszel bele, arányosan elhelyezve:
- 1db megy a CPU hűtőre;
- 1db 120mm-es megy szemből a jobb oldalába;
- 1db 120mm-es megy szemből bal oldalra, a VGA bordájára (mondjuk egy AC Mono Plus-ra). -
válasz
mpierre #49222 üzenetére
Én is ezt írtam, Ncase-hez képest okés... és persze, a Metis más tészta, de ha nem kell radiátor, akkor abból is lehet (enyhén korlátolt) gémer gépet rittyenteni.
100 dodó, az nálunk 100 ojró, ami a mostani árfolyamokkal kb.
40k HUF35k HUF
Izé... készülök az év végére... my bad. -
Silverstone Milo ML10 - gyári oldal
Moduláris, VESA rögzítős, paneltápos ITX ház, immár a SS kínálatában is! Jónak tűnik, bár a 3db 50x10-es venti kicsit vicces + érdekes, hogy pico-/paneltáp kell bele, de az meg nincs a gyártó kínálatában. -
válasz
Speed® #49187 üzenetére
Tényleg! Az viszont a TPU tesztje, én meg a Guru3D-ét akartam linkelni... itt is van!
Más: ismét elérhetőek itthon a Jonsbo C2, és C3 Plus házak, emészthető áron!
CM + HP Omen mATX konfigok... kár, hogy a 25L-es házat nem lehet külön megvenni!
-
Guru3D - Gigabyte B550i Aorus PRO AX review
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest