- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
válasz
frovery #13678 üzenetére
Tényleg borzalmasan kockásodnak gyorsabb mozgásnál a Mindigen a csatik, még egy kis 32"-os TV-n is látványos volt. Örülök, hogy tavaly megszabadultam tőlük, és váltottam Digi kábelre. De még UPCD is sokkal jobb ennél.
Egyébként lehetne jobb minőséget elérni a DVB-T2-vel, de nálunk ez a távoli jövő, már ha egyáltalán lesz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
frovery #13678 üzenetére
Örülök, hogy így megmagyaráztad a nagy semmit, de közben válaszoltál is magadnak a kérdésekre! Pl az analóg óvódás kijelentést. Márpedig lehetséges, mert egy nagy felbontású tv-én az igazán gagyi digitális adások úgy bekockásodnak néha, hogy öröm nézni!
Amit írtam az számomra mind valós, egy nagy gané lett ez az egész.Akkor segítek értelmezni, a majd 30, az 26 pontosan, ezért van így írva, hogy A MAJD 30.
De legközelebb pontosan, csak neked levezetem.
A jelszintem fullon van, mert a Pécsi tv torony seggében vagyok és ha kockásodik, akkor kockásodik, mert ezt tapasztaltam több csatornánál is. Ne mindegyiknél, ezt is írtam, csak azoknál, ahol a felbontás a béka segge alatt van.Egyébként meg, ha te ezeket nem látod, akkor pár dolgot tehetsz az ügy érdekében. Vagy veszel egy frankó tv-t, vagy szemüveget, vagy bemagyarázod magadnak, hogy amit most látsz, az a tökéletesség netovábbja.
Írtam is, ezeket az jó pár csatornánál jelentkező adásminőségeket a régebbi már elavult tevékén lehet csak élvezni.Egyéb?
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged