Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• outsiheder

tag

válasz Bazsy #8142 üzenetére

Azért írtam a script megismerését, mert aki ért hozzá (én sajnos nem), az könnyen tud írni egy olyat, ami vagy konkrét időpontban, vagy a megadott elérési út elérhetőség függvényében megcsinálja a forgalmi adatok mentését.
    Az mindig segíti a segítségadást, ha a kevésnél egy kicsit több információt adtok meg a kérdésben.
    Mondjuk így: Van egy router, amivel több eszközre megosztod az internet kapcsolatot, és ezek közül az egyik gép nincs egész nap bekapcsolva, és szeretnéd azt/úgy beállítani, hogy a forgalmi adatokat erre a gépre mentse, amikor be van kapcsolva.
    Ha megnézed az eredeti és azt a hozzászólást amire most válaszoltam, és az előző mondatot, akkor látod, hogy bár kevesebb konkrét adat van benne, de mégis egyértelműbben adja meg az igény/feladat leírását.
    Ha itt esetleg nem tudnak konkrét megoldást ajánlani, akkor a Linksysinfo.org Tomato szekcióban valószínűleg találsz konkrét scrip forráskódot, csak ahhoz elég sokat kell kutakodni. Sajnos én nem értek a scriptekhez, csak csodáltam, hogy mi mindent meg lehet csinálni vele/benne.

Áramkimaradásra vagy szünetmentes, vagy inkább akkumulátor 12V-os, de már láttam vhol napelemes, akkus kültéri megoldást is.

• Atapi

senior tag

válasz Bazsy #8142 üzenetére

menti az egész napot, feltéve hogy nincs menet közben áramszünet. az utolso mentés és egy esetleges áramszünet közti rész el fog veszni, de ezzel nem nagyon lehet mit csinálni, meg nem is olyan mennyiség ez többnyire, ami gondot okozhatna.

Új hozzászólás Aktív témák