Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
UCNLM
tag
Ok, mondjuk, hogy biztosnak hitt forrásból, nincs okom egyelőre kételkedni.
Az általad említett oldal szerint békéscsabáról származik az ip címem, nos attól kb 250 km-re vagyok, uh ez a rész letudva, az ip címem nem jó. Olyan, mintha proxy-n keresztül neteznék... Speedtest.net is belgrád-ot írja legközelebbi szervernek, holott Bp itt van a szomszédban.
Ja, amúgy nem tudtam eddig hogy nézhetném meg, köszi a linket. Magyar Telekomot ír szolgáltatónak, szóval eddig oké, de nem lehetek hatos (ezek szerint körzetenként is változik).
A MAC cím klónozást kipróbálom, jó ötlet.
A képzelőerőmmel nekem nincs bajom, mégis ezu történt de hogy miért azt nem tudom. Router nélkül minden rendben van, szóval a router a ludas, de hogy miképp azt nem értem, és az i-re a pont az ip cím fix volta. Mostmár több, mint egy hete ugyanaz az ip címem, ennyi idő alatt rásegítés nélkül is változnia kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest