Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Mit tökölsz ennyit? vegyed már meg
Nem véletlenül választottam az a példámba
Az pedig külön jó, hogy a letiltott oldalt akar behozni az ember, akkor csak a böngésző sablon szövege jön elő (Az oldal nem elérhető, A kapcsolat alaphelyzetbe állt, stb). Ugyanis régebben mondta valaki (asszem még a régebbi routeremet használam az SMC 7004est és azzal a tipussal kapcsolatban olvastam), hogy az Ő általa használt tipusnál, ez úgy működött, hogy kiirta a böngésző, hogy az oldal le van tiltva, így egyértelművé vált a korlátozás. Akkor még nem volt szükségem erre az opcióra, így nem próbáltam ki, nem tudom mi igaz belőle. Jó, mondjuk az én esetemben ez pont nem is lényeg, mert meg lett mondva öcsémnek, hogy ne nézegesse azokat az oldalakat, de ha valaki csak úgy sutyiban szeretne bizonyos oldalakat letiltani, annak ez hasznos lehet
(Csak én vagyok ennyire rosszindulatú, hogy már a kifogásokat is hallom?
...Nem tudom, biztos megszűnt, vagy a szolgáltató szenved valamit amiért nem jön be
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Csak én vagyok ennyire rosszindulatú, hogy már a kifogásokat is hallom?
...Nem tudom, biztos megszűnt, vagy a szolgáltató szenved valamit amiért nem jön be
)