Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vocsok111
csendes tag
Sajnos nem tudom, ez mit jelent.
Eredetileg a no-ip.com-nál regisztrált dinamikus dns címme, illetve névvell próbálkoztam, de aztán direktben a myip.com-ról lekérdett ipcímmel is próbálkoztam (mert én is arra gondoltam, hogy nem aktualizálódott még a dns rekord bejegyzés), de aztán a dns bejegyzés is az volt, amit a myip.com mutatott. Ennek ellenére lehet, hogy mégsem ez lenne az én ip címem? És, ha igen, tehát nem ez, akkor hogy deríthetem ki, mit használhatok? Ez egységes lenne diginél, vagy területenként, vagy valami más alapján különbözhet, hogy ki mennyre használható ipcímet kap? Azért írtam, hogy a másik földrajzi helyen meg megy a dolog, és szintén Digi, mert gondoltam, akkor itt sem az ip címmel lenne a gond, de ebben nem vagyok biztos....
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő