Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Azt tudni milyen modem lesz benne?
-
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
A 9es már nem melegszik olyan vészesen. Ha jól számolom kb 20+%al kevesebb áramot eszik (kisebb akksival tovább bírja) és a hűtésén is dolgoztak.
-
janeszgol
félisten
Akartam 7a-t vagy 8a-t venni, de leteszek erről. Az SoC miatt megvárom a 10-es szériát, illetve hátha lesz kisebb méretű telcsi.
-
bedibazsa
senior tag
Pixel 7-8-asom szörnyű volt, melegedett, merült, mint az állat, főleg a készenléti idő volt pocsék. A Pixel 9-esemmel viszont teljesen elégedett vagyok, remek üzemidő, nem melegszik, teljesen jó. Egyik sem volt lassú, de a P9 kifejezetten gyorsabb, mint a P7-8 volt. Szóval ha ezután ennél is jobb lesz, annak csak örülök.
-
Garada
őstag
Jó hír, ideje Soc szinten is felzárkózni a Pixeleknek, hogy kiélezettebb legyen a verseny a többiekkel.
-
tomboy0013
veterán
Szerintem sokkal fontosabb a csúcs SoC helyett hogy egy stabil teljesítményű SoC kerüljön a telefonba.
De ameddig az a kollektív elvárás a vásárlók részéről hogyha drága akkor legyen csúcs teljesítményű is, ne csodálkozzunk azon hogy a csúcs telók nyáron napközben korlátozzák a csúcs fényerejű kijelzőket egy alsókategória szintjére, illetve a brutál melegedéssel együtt a teljesítményt a középkategória szintjére vagy az alá csökkenti. A gyártóknak nem elsődleges a valós használat, csak az hogy nagy legyen a teljesítmény hisz ez a csúccsal kapcsolatos elvárás. Ennek aztán nagyon sok értelme van.A Pixelnél az volt eddig a hiba, hogy a középkategóriás pontszámok mellé megkapták a csúcs telók melegedését is (bár korlátozással nem találkoztam a saját telóm esetén, de olvastam hogy mások igen). Őszintén remélem hogy a melegedés kiküszöbölésére és a stabil teljesítmény tartására koncentrálnak inkább mint az értelmetlen teljesítmény hajszolásra, amit a negatív hatások ellenére csinál mindenki a piacon. Ha megmarad réteg terméknek a Pixel akkor is. A P7P-m G2-es Tensorából is látom, hogy bőven elég sok évig még ez a teljesítmény is jó szoftver mellett, viszont egy hűvösebb készüléket elfogadnék majd mire kifut a támogatásból a 7 Pro. Úgyhogy van még kb 2,5 éve a Google-nek csiszolni a Tensor-on, bízom benne hogy fog is.
-
Remélem ez nem jelenti majd azt, hogy az eddigi pixelek 7éves támogatása "röcögősebb 7év" lesz a nagyban eltérő hardver miatt...
Kivártam volna, de muszáj volt váltani, úgyhogy épp egy p9 pró-t melegítek be...
-
h4h01
senior tag
Na végre! Eddig a pixelek egyik leggyengébb pontja az a tensor volt..Csúcskategóriás telefonba, csúcs áron kerüljön már egy csúcs soc is..Persze azért, mert egy jobb gyártástechnologiával fog készülni a tsmc-nél, az még nem garancia arra, hogy jobb is lesz mint a korábbiak..pláne ha a Google is szarul tervezi meg..Valahol olvastam, hogy ez a G5 se fogja hozni az aktuális csúcs snapdragon teljesítményét..Mindenesetre örülök, hogy nem a Samsung fogja gyártani, mert az eddigiek azok valami rajtuk ragadt, leporolt exynos készletre emlékeztettek..aztán lehet ingyen adták a Google-nek, azok meg az ai-val kárpótolták őket..valami ilyen bartert is el tudok képzelni a 2 cég között..ki tudja..
-
joey04
titán
jó irány
-
leslien
nagyúr
már csak a szenzorokat kell lecserélni... pl 1" Sony IMX989 v Sony LYT-900
-
atosan
veterán
No, mi a fene? Nem volt még Pixelem, de a teszteket mindig elolvasom, kommenteket néha. Várható volt. Ha csak a teszt adatokat nézzük, eléggé elmaradt a csúcsoktól csúcs áron.
-
LosBlancosRM
őstag
Kíváncsi leszek rá. Samsung kezd lemaradni gyártástechnológiában is. Vajon kijelzőben mikor tudnak rájuk ígérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tensor G5 nem csak chipgyártót vált, GPU-t is.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest