Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Azt tudni milyen modem lesz benne?
-
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
A 9es már nem melegszik olyan vészesen. Ha jól számolom kb 20+%al kevesebb áramot eszik (kisebb akksival tovább bírja) és a hűtésén is dolgoztak.
-
janeszgol
félisten
Akartam 7a-t vagy 8a-t venni, de leteszek erről. Az SoC miatt megvárom a 10-es szériát, illetve hátha lesz kisebb méretű telcsi.
-
bedibazsa
senior tag
Pixel 7-8-asom szörnyű volt, melegedett, merült, mint az állat, főleg a készenléti idő volt pocsék. A Pixel 9-esemmel viszont teljesen elégedett vagyok, remek üzemidő, nem melegszik, teljesen jó. Egyik sem volt lassú, de a P9 kifejezetten gyorsabb, mint a P7-8 volt. Szóval ha ezután ennél is jobb lesz, annak csak örülök.
-
Garada
őstag
Jó hír, ideje Soc szinten is felzárkózni a Pixeleknek, hogy kiélezettebb legyen a verseny a többiekkel.
-
tomboy0013
veterán
Szerintem sokkal fontosabb a csúcs SoC helyett hogy egy stabil teljesítményű SoC kerüljön a telefonba.
De ameddig az a kollektív elvárás a vásárlók részéről hogyha drága akkor legyen csúcs teljesítményű is, ne csodálkozzunk azon hogy a csúcs telók nyáron napközben korlátozzák a csúcs fényerejű kijelzőket egy alsókategória szintjére, illetve a brutál melegedéssel együtt a teljesítményt a középkategória szintjére vagy az alá csökkenti. A gyártóknak nem elsődleges a valós használat, csak az hogy nagy legyen a teljesítmény hisz ez a csúccsal kapcsolatos elvárás. Ennek aztán nagyon sok értelme van.A Pixelnél az volt eddig a hiba, hogy a középkategóriás pontszámok mellé megkapták a csúcs telók melegedését is (bár korlátozással nem találkoztam a saját telóm esetén, de olvastam hogy mások igen). Őszintén remélem hogy a melegedés kiküszöbölésére és a stabil teljesítmény tartására koncentrálnak inkább mint az értelmetlen teljesítmény hajszolásra, amit a negatív hatások ellenére csinál mindenki a piacon. Ha megmarad réteg terméknek a Pixel akkor is. A P7P-m G2-es Tensorából is látom, hogy bőven elég sok évig még ez a teljesítmény is jó szoftver mellett, viszont egy hűvösebb készüléket elfogadnék majd mire kifut a támogatásból a 7 Pro. Úgyhogy van még kb 2,5 éve a Google-nek csiszolni a Tensor-on, bízom benne hogy fog is.
-
Remélem ez nem jelenti majd azt, hogy az eddigi pixelek 7éves támogatása "röcögősebb 7év" lesz a nagyban eltérő hardver miatt...
Kivártam volna, de muszáj volt váltani, úgyhogy épp egy p9 pró-t melegítek be...
-
h4h01
senior tag
Na végre! Eddig a pixelek egyik leggyengébb pontja az a tensor volt..Csúcskategóriás telefonba, csúcs áron kerüljön már egy csúcs soc is..Persze azért, mert egy jobb gyártástechnologiával fog készülni a tsmc-nél, az még nem garancia arra, hogy jobb is lesz mint a korábbiak..pláne ha a Google is szarul tervezi meg..Valahol olvastam, hogy ez a G5 se fogja hozni az aktuális csúcs snapdragon teljesítményét..Mindenesetre örülök, hogy nem a Samsung fogja gyártani, mert az eddigiek azok valami rajtuk ragadt, leporolt exynos készletre emlékeztettek..aztán lehet ingyen adták a Google-nek, azok meg az ai-val kárpótolták őket..valami ilyen bartert is el tudok képzelni a 2 cég között..ki tudja..
-
joey04
titán
jó irány
-
leslien
nagyúr
már csak a szenzorokat kell lecserélni... pl 1" Sony IMX989 v Sony LYT-900
-
atosan
veterán
No, mi a fene? Nem volt még Pixelem, de a teszteket mindig elolvasom, kommenteket néha. Várható volt. Ha csak a teszt adatokat nézzük, eléggé elmaradt a csúcsoktól csúcs áron.
-
LosBlancosRM
őstag
Kíváncsi leszek rá. Samsung kezd lemaradni gyártástechnológiában is. Vajon kijelzőben mikor tudnak rájuk ígérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Tensor G5 nem csak chipgyártót vált, GPU-t is.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest