- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren777
senior tag
Szerintetek melyik a jobb játékra? Wii, Kinect, Razer Hydra, Leap Motion? Esetleg mobilra telepített mobile mouse program?
-
M@trixfan
addikt
Az Oculus Rift kapcsán találtam rá a Razer Hydrára és elég jónak tűnik. Meg merem kockáztatni, hogy fps-re is használható a videók alapján, de a gamepad-nél biztosan jobb. Házimozi játékra nagyon gondolkodom egyben, de lehet meg kéne várni hátha lesz valami fejlesztés ebben is az Oculus kapcsán. A lag érdekelne nagyon, mennyire valós idejű az irányítás érzete?
-
icon
senior tag
Engem érdekelnének leírások, akár hackeléssel is... 70k-t egy kicsit sokallom az ilyen kütyüért
-
juve600
nagyúr
üdv
van egy kinectem, pc-vel akarom használni, van xbox 360 emulátorom, tört xbox-os játékkal tudok vele játszani ??? -
silver87
tag
Persze a hack-ek sose voltak rendkívül egyszerüek, de jobb az ha te állítod be, hogy mire mit reagáljon a kinect és egy jobb grafikájú mai játékkal játszhass amit amugy xbox-on se tudnál kinect-el játszani. Egyébként a kinekctnek pc-n nem nagy szerepe van. Bár vannak innovatív megoldások, pl a window 8 kezelése mozgással, XBMC media lejátszó kezelése hanggal+mozgással. De játékok terén amig nem fekszenek rá rendesen a platform-ra addig nem lesz igazán kihasznált PC-n, pedig nem kevés lehetőséget nyújthatna.
Egyébként ha fps játék lenne többnyire az a játéktípus amivel játszanál akkor nem a kinect a te kütyüd hanem a már említett razer hydra vagy a mag II. Nézz utána youtubeon, megér egy fantáziaképet neked is hogy milyen lehetne ezekkel nyomni a battlefield 3-at.
-
KissP
tag
Nekem a hack kicsit magas.
Nem tudom mennyit kell várni arra, hogy játékokat gyártsanak PC-re amik a kinect for windowst használják.
Amíg ez a piac nem indul be, addig lehet, hogy megéri xboxot venni. Lehet, hogy épp ezért meg is fogják hagyni ezt a konzol sajátosságot.
Pedig marha egyszerű lenne Pc-re alkalmazni. Csak megint nem lenne konzol eladás. Piaci érdekek játszanak itt nagy szerepet, az az érzésem. -
silver87
tag
Üdv!
Valóban xbox360-ra több a játék és a lehetőség kinect-el.
De a pc grafikája klaszisokkal jobb, élvezhetőbb.Példa a pc - kinect hacre:
[link]Hidd el, ha valahogy rendesen egyszerübben lehetne pc-n konfigurálni a kinectet (egyéni mozdulathoz parancsot adni), és bármilyen játékra elérhető lehetne, amúgy hozzáértéssel az, akkor sokkalta nagyobb élményt jelentene mint xboxon.
És nekem elsődleges szempont az fps játék. És azok a játékok amik nem kinect ready-k xboxon sem. Mégis tele van a youtube hogy hackelik pcre beprogramozzák és tolják kinectel és wii remottal a call of dutyt.
-
KissP
tag
Sziasztok!
Eddig azt gondoltam a PC sokkal többcélú és igazság szerint ha valakinek van egy jó PC-je akkor értelmét veszti egy játékkonzol.
De amióta jött a kinect és társai, kicsit megváltozott a véleményem. Annyira, hogy már-már gondolkozok a vásárláson.
Ezekkel az eszközökkel fantasztikus közösségi eseményeket lehet generálni egy szobán belül. Ez PC-vel ma nem igen kivitelezhető.
Most hogy létezik kinect for windows arra gondoltam fordul a kocka és ismét elhal a konzol világ. De azt hiszem semmi alkalmazás nincs pc-re ami használná. Míg xbox 360-ra tömegével. Ez elég nagy előny.
Tud valaki valami infót? Esetleg olyan Pc-s játékot ami a kinectre épül? -
silver87
tag
Nem lett túl felkapott a post.
Mindensetre hozzátenném a palettához az eléggé igéretes Gmate által gyártott MAG II -t, amit idén novemberben közepén terveznek piacra dobni.
Ha elég jól forgalmazzák hazánkban is, akkor több mint valószínű, hogy az egyik legfelkapottabb kontroller lesz a pc-hez, ha az induló 150$-os (kb 40-45e Ft kishazánkban) árból idővel lefaragnak.
...
Ha admin vagy komolyabb forumozó tudna segíteni abban, hogy hogyan lehetne ezt a topicot látogatottabbá tenni, megköszönném!
-
silver87
tag
Sziasztok!
Azért nyitom ezt a topikot, mert magyarföldön eléggé szétszortak az emberek ebben a témában és nem is nagyon vannak blogok, fórumok ahol belemerülnének.
A lényeg mozgásérzékelés. Én amit speciel elakarok érni, az az hogy egy fegyver alakú valamivel tv előtt állva a fegyverrel célozva fps játékot játszhassak teljeskörűen pc-n, mint a playstation move + sharpshooter.
Külföldi oldalak, youtube videók vannak róla, mely bizonyítja hogy lehetetlen nincs, de magyar leírás, infó szinte semmi.
Ötleteim, de nem tudom vannak e megoldások.
1. Kinect már elvileg megoldható pc alatt. Eddig hackeléssel oldották meg, de a microsoft bejelentette a kinect for windowst. Nem tudom, hogy megoldható e, de ha a kinectel lehetne scannelni tárgyat akár egy airsoft fegyvert akkor azt használhatnám játék közben. És ami még kérdés, hogy lehet e játékhoz mozdulatot konfigurálni, hogy milyen mozdulatra mit reagáljon.
2. Ha a kinect nem jön be, akkor van a nintendo wii-nek egy infra led alapú mozgásérzékelős kontrollere mellyel a youtube is televan, miszerint vannak rá hack programok és egy két konfigurációval pc-n is játszhatsz vele bármilyen játékkal. De magyar oldalt, forumot, leírást nem találtam ami segítene.
3. Ezt teszteltem és nekem sajnos nem vált be. Az iphone-omba beépített giroszkópot kihasználva mobile mouse programmal a telefon dőlésével tudom irányítani az egeret. Azonban nekem 3gs-em van ami csak 4 irányú giroszkópot tartalmaz. A 4 tőlvan benne 6 irányú. És nekem furcsán reagált eléggé a játékban. Nagyon nem volt pontos és kezelhető, de lehet még kalibrálok benne pár dolgot és jobb lesz.
4. Razer hydra - Új electomágneses giroszkóp, egyik legpontosabb technologia a mozgásérzékelésben, de még fegyver dock/tok nincs hozzá csak két fél kontroller. De van ebben potenciál. plugNplay és rengeteg játékkal kompatibilis. Valamint a márka az márka és ez Razer.
5. Play Station Move - Erről semmilyen infót, hacket nem találtam, még utalást sem, hogy próbálkoznak pc-re elérhetővé tenni.
A téma adott. Beszélgessünk róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest