- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mclaren777 senior tag Szerintetek melyik a jobb játékra? Wii, Kinect, Razer Hydra, Leap Motion? Esetleg mobilra telepített mobile mouse program?  
- 

M@trixfan addikt Az Oculus Rift kapcsán találtam rá a Razer Hydrára és elég jónak tűnik. Meg merem kockáztatni, hogy fps-re is használható a videók alapján, de a gamepad-nél biztosan jobb. Házimozi játékra nagyon gondolkodom egyben, de lehet meg kéne várni hátha lesz valami fejlesztés ebben is az Oculus kapcsán. A lag érdekelne nagyon, mennyire valós idejű az irányítás érzete? 
- 

icon senior tag Engem érdekelnének leírások, akár hackeléssel is... 70k-t egy kicsit sokallom az ilyen kütyüért 
- 

juve600 nagyúr üdv 
 van egy kinectem, pc-vel akarom használni, van xbox 360 emulátorom, tört xbox-os játékkal tudok vele játszani ???
- 

silver87 tag Persze a hack-ek sose voltak rendkívül egyszerüek, de jobb az ha te állítod be, hogy mire mit reagáljon a kinect és egy jobb grafikájú mai játékkal játszhass amit amugy xbox-on se tudnál kinect-el játszani. Egyébként a kinekctnek pc-n nem nagy szerepe van. Bár vannak innovatív megoldások, pl a window 8 kezelése mozgással, XBMC media lejátszó kezelése hanggal+mozgással. De játékok terén amig nem fekszenek rá rendesen a platform-ra addig nem lesz igazán kihasznált PC-n, pedig nem kevés lehetőséget nyújthatna. Egyébként ha fps játék lenne többnyire az a játéktípus amivel játszanál akkor nem a kinect a te kütyüd hanem a már említett razer hydra vagy a mag II. Nézz utána youtubeon, megér egy fantáziaképet neked is hogy milyen lehetne ezekkel nyomni a battlefield 3-at.  
- 

KissP tag Nekem a hack kicsit magas. 
 Nem tudom mennyit kell várni arra, hogy játékokat gyártsanak PC-re amik a kinect for windowst használják.
 Amíg ez a piac nem indul be, addig lehet, hogy megéri xboxot venni. Lehet, hogy épp ezért meg is fogják hagyni ezt a konzol sajátosságot.
 Pedig marha egyszerű lenne Pc-re alkalmazni. Csak megint nem lenne konzol eladás. Piaci érdekek játszanak itt nagy szerepet, az az érzésem.
- 

silver87 tag Üdv! Valóban xbox360-ra több a játék és a lehetőség kinect-el. 
 De a pc grafikája klaszisokkal jobb, élvezhetőbb.Példa a pc - kinect hacre: 
 [link]Hidd el, ha valahogy rendesen egyszerübben lehetne pc-n konfigurálni a kinectet (egyéni mozdulathoz parancsot adni), és bármilyen játékra elérhető lehetne, amúgy hozzáértéssel az, akkor sokkalta nagyobb élményt jelentene mint xboxon. És nekem elsődleges szempont az fps játék. És azok a játékok amik nem kinect ready-k xboxon sem. Mégis tele van a youtube hogy hackelik pcre beprogramozzák és tolják kinectel és wii remottal a call of dutyt. 
- 

KissP tag Sziasztok! 
 Eddig azt gondoltam a PC sokkal többcélú és igazság szerint ha valakinek van egy jó PC-je akkor értelmét veszti egy játékkonzol.
 De amióta jött a kinect és társai, kicsit megváltozott a véleményem. Annyira, hogy már-már gondolkozok a vásárláson.
 Ezekkel az eszközökkel fantasztikus közösségi eseményeket lehet generálni egy szobán belül. Ez PC-vel ma nem igen kivitelezhető.
 Most hogy létezik kinect for windows arra gondoltam fordul a kocka és ismét elhal a konzol világ. De azt hiszem semmi alkalmazás nincs pc-re ami használná. Míg xbox 360-ra tömegével. Ez elég nagy előny.
 Tud valaki valami infót? Esetleg olyan Pc-s játékot ami a kinectre épül?
- 

silver87 tag Nem lett túl felkapott a post. Mindensetre hozzátenném a palettához az eléggé igéretes Gmate által gyártott MAG II -t, amit idén novemberben közepén terveznek piacra dobni. Ha elég jól forgalmazzák hazánkban is, akkor több mint valószínű, hogy az egyik legfelkapottabb kontroller lesz a pc-hez, ha az induló 150$-os (kb 40-45e Ft kishazánkban) árból idővel lefaragnak. ... Ha admin vagy komolyabb forumozó tudna segíteni abban, hogy hogyan lehetne ezt a topicot látogatottabbá tenni, megköszönném! 
- 

silver87 tag Sziasztok! Azért nyitom ezt a topikot, mert magyarföldön eléggé szétszortak az emberek ebben a témában és nem is nagyon vannak blogok, fórumok ahol belemerülnének. A lényeg mozgásérzékelés. Én amit speciel elakarok érni, az az hogy egy fegyver alakú valamivel tv előtt állva a fegyverrel célozva fps játékot játszhassak teljeskörűen pc-n, mint a playstation move + sharpshooter. Külföldi oldalak, youtube videók vannak róla, mely bizonyítja hogy lehetetlen nincs, de magyar leírás, infó szinte semmi. Ötleteim, de nem tudom vannak e megoldások. 1. Kinect már elvileg megoldható pc alatt. Eddig hackeléssel oldották meg, de a microsoft bejelentette a kinect for windowst. Nem tudom, hogy megoldható e, de ha a kinectel lehetne scannelni tárgyat akár egy airsoft fegyvert akkor azt használhatnám játék közben. És ami még kérdés, hogy lehet e játékhoz mozdulatot konfigurálni, hogy milyen mozdulatra mit reagáljon. 2. Ha a kinect nem jön be, akkor van a nintendo wii-nek egy infra led alapú mozgásérzékelős kontrollere mellyel a youtube is televan, miszerint vannak rá hack programok és egy két konfigurációval pc-n is játszhatsz vele bármilyen játékkal. De magyar oldalt, forumot, leírást nem találtam ami segítene. 3. Ezt teszteltem és nekem sajnos nem vált be. Az iphone-omba beépített giroszkópot kihasználva mobile mouse programmal a telefon dőlésével tudom irányítani az egeret. Azonban nekem 3gs-em van ami csak 4 irányú giroszkópot tartalmaz. A 4 tőlvan benne 6 irányú. És nekem furcsán reagált eléggé a játékban. Nagyon nem volt pontos és kezelhető, de lehet még kalibrálok benne pár dolgot és jobb lesz. 4. Razer hydra - Új electomágneses giroszkóp, egyik legpontosabb technologia a mozgásérzékelésben, de még fegyver dock/tok nincs hozzá csak két fél kontroller. De van ebben potenciál. plugNplay és rengeteg játékkal kompatibilis. Valamint a márka az márka és ez Razer.  5. Play Station Move - Erről semmilyen infót, hacket nem találtam, még utalást sem, hogy próbálkoznak pc-re elérhetővé tenni. A téma adott. Beszélgessünk róla.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Energiaital topic
- Gyúrósok ide!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő