Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzbe
aktív tag
Igen, elnézést a búgásért , de sajna nem vettük észre hogy ilyen lett
, tényleg bonyolult , igazából a modellnek nem kell rém pontosnak lennie mert a rétegre való felbontás után úgy romlik egy kicsit felbontása a dolognak. (persze azért ez függ attól is hogy a nyomtató maga mire képes)
Valamint én már nyomtattam másnak is, nyomtatóhoz alkatrészt, illetve pár alkatrészt máshoz. Szóval igen én például már vállaltam bérnyomtatást.
-
fuze
őstag
Majd írok persze
Egyébként a Kickstarter is tele van jobbnál jobb nyomtató kezdeményezésekkel. Ha támogatod elküldik alkatrészenként és össze kell rakni. Van amelyik baromi olcsó, csak a szállítási költség dobja meg. Az ára és a mikron is 100 alatt van. Ami elég jó
Pl ez, csak itt már elérték a kívánt összeget. De párat lehet rendelni. Szállítással ez talán már 100 felett jön ki.
-
fuze
őstag
Volt ott egy egészen kis gép, jól precízen nyomtatott. Kb 15-20 cm szélességben és magasságban tudott nyomtatni. Ez is egy csináld magad gép volt. Kicsit már homályos de 130-at vagy 160-at mondtak a gépre, hogy annyiért lehet megvenni.
Viszont hozzátette, hogy nyáron rendeznek egy workshopot ahol az alkatrészeket biztosítják és rakhatsz össze nyomtatót, majd azt haza is viheted jóval kedvezőbb áron. Én fel is iratkoztam az email címemmel, majd küldenek levelet.
Azt hiszem ABS-el dolgoztak 1 KG egy tekercs és 6000 Ft-ba kerül. Volt egy kis mérlegük és azzal ki lehetett számolni a kész tárgy alapján hány db jön ki belőle. Mondjuk egy 5x5 cm méretű tárgy ból (attól függően, hogy mennyire üreges) 50-80 db is kijöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hyundai, Kia topik
- One mobilszolgáltatások
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest