Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Bár nem használom, de feldobtam (portable verzió), hogy megnézzem neked.
4K TV-re van kitéve. A skálázás 300%. Így néznek ki az arányok.
A W10 már elég intelligens ahhoz, hogy megjegyezzen mindenféle beállítást. A kijelzők skálázása kijelzőnként állítható. Ahogy a képfrissítés gyakorisága is.
Emellett képes azonosítani az adott konfigurációkat. Mondjuk én kijelzőt nem szoktam lehúzni, mert arra nincs szükségem, de az egyik monitorom képaránya megváltoztatható és ezzel a maximális felbontás is megváltozik. Első váltáskor mindent be kellett állítanom. Még a hátteret is, mert valami nagyon régen használtat tett be. Visszaváltáskor visszaállt minden az eredeti helyzetbe, gondolok itt arra, hogy az ikonok, gadgetek oda kerültek, ahol voltak. Amikor megint átváltottam, akkor már úgy jelent meg, ahogy utoljára hagytam, semmit nem kellett állítanom.
Mondjuk, ha kikapcsolom teljesen az egyik monitort, akkor az eltűnik, mintha lehúztam volna. Mikor visszakapcsolom, akkor ugyanazokkal a paraméterekkel megy, mint korábban.
Ilyen kikapcsolásra is volt már példa. -
Vesa
veterán
Mert a menü (a fejlécben), a windows beállításaival megy. A FreeCad-ben én sem találtam UI scalert. Sajnos néhány fejlesztő még 2024-ben sem képes skálázható UI-t írni.
ParadoxH
Mint az általad linkelt fórum bejegyzés mutatja (ami 2021-es), ezt a problémát 3 év alatt sem sikerült orvosolniuk. A customization csak annyit csinál, hogy összerakhatod magadnak az ikonsort a fejlécben. Globális font méreteket sajnos ott sem lehet állítani.[ Szerkesztve ]
-
ParadoxH
aktív tag
Én egy FreeCad modul létrehozása fele tapogatóznék. Erről itt van egy precedens. Illetve van egy interface customization lehetőség is. Ez talán még egyszerűbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel