Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
Köszönöm a konfigot
.
A sikertelen Anet "stock" sensor próbálkozás és tájékozódás után úgy döntöttem, hogy én is beruházok egy 3D-Touch érzékelőre. Már csak azért is, hogy ha később teszek rá üveget, ez azzal is működni fog korrektül.
Néztem a bekötését az Anet A8-hoz és ott az 5 szálból az egyiket a kijelző csatlakozójának egyik lábára kötik.
Te hogyan oldottad meg a bekötését a 3D-Touch-nak?
Előre is köszönöm a választ. -
fabula
őstag
Nagyon köszönöm, megnézem
. A fene se érti ezeket az USB-serilal portokat, nekem eddig még csak bajom volt vele. Csak azért tartok itthon egy ósdi notit, hogy a régi serial porton beállítandó hardwerwkwt tudjam kezelni, ha kell, mivel az USB soros átalakítás nem igazán megy sok régi, de még használatban lévő eszközzel, ezek elsősorban telefonos hardwerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest