-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
válasz
imibogyo #30402 üzenetére
Nézegettem nyomtatható upgradeket, egy két vezeték tartót" már nyomtattam is.
Ahogy nézem neked is csak a függesztés van nyomtatva egy méretre vágott csavarral.Teljesen nyomtatott megoldás nem vállt be vagy ezt biztosabbnak láttad ?
Ezek közül melyiket érné meg ?
[link] <- ennek tetszik a kialakítása csak a gyorskötözősdi miatt nem hiszem, hogy stabil lenne hosszabb távon.
[link]
[link]
[link]legtöbb vagy gyenge (kommentek alapján) vagy gyorskötözős ami nem szimpatikus.
-
ssgk
aktív tag
válasz
imibogyo #30402 üzenetére
Köszi a tippeket
Mindenképp meglesem és legyártom őket.Esetleg arra tipp, hogy amíg melegít fel és áll home" ba kis filament kifolyik a nozzle ből. ami print nél egyből felgyűrődik és/vagy letapad rossz helyre. vagy ez normális ? (Kis mennyiségről van szó és elnyeli a talp" többnyire. Csak zavaró így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest