- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
De Jó hogy megtaláltam ezt a topikot.
Én is vettem egy ilyen okosságot. A gigbatire bootál nálam se nagyon megy eddig 2-3 alkalommal újra kellett indítanom mire gigbit lett. (de mostmár tudom az SSH-s megoldást )
De ami nagyon kiábrándít az a 15-6 megás írási sebesség gigabiten. Csak ezért vettem egy gigás router és hát kicsit kiakadtam mikor megláttam...
Viszont ez a torrent kliens hack izginek tűnik -
O_L_I
őstag
Hát felraktam a feature packot is. Megy a torrent szépen viszon lassú. Egy adoto torrent ami a gépemen 2-300k val tölt az ott 10-12k-val. Ráadásul úgy néz ki hogy passzív
-
O_L_I
őstag
Nekem is random van hogy 1 restart után visszamegy gigára van hogy 3 után.
Írtam is a WD supportnak.BTW: Nálad működik a jelszó transmissionban? Ha én beállítok jelszót a web felületre egyszerűen nem lehet többet belépni. (nem jön föl authentikációs ablak csak karikázik)
[ Szerkesztve ]
-
O_L_I
őstag
VAn arra valami egyszerű módszer hogy kiirtsam ezt a semmirekellő mionet processt?
(meg a twonky mediat) -
O_L_I
őstag
Na válaszolt a WD Sajnos elfelejettem az összes potenciális level1 supportos kérdést előre megválaszolni, úh futni kell még 1 kört
-
O_L_I
őstag
Van új firmware (Alvaro a wd supporttól volt olyan kedves és megsúgta )
A 100mbitre bootolást 1000 helyett úgy tűnik megoldja.
A többit még nem tudom. -
O_L_I
őstag
Hali,
Régóta nem jártam erre most viszont gondom van.
Egy ideje erőteljesen elkezdett fagyizni a Mybookom (1TB fehér ledes)
Régebben csak a torrentezés fektette meg ha túl sokat akartam egyszerre betenni ami nálam 2-nél többet jelent!! Variáltam én is a transmission verziókkal de sok változást nem láttam.
Az utóbbi időben viszont hajlamos akkor is kifagyni a cucc mikor simán csak másolok rá (torrent nem is fut közben)
Esetleg tapasztalt más is ilyet?sellerbuyer: Te egy igazán szomorú ember lehetsz nagyon sajnállak.
[ Szerkesztve ]
-
O_L_I
őstag
válasz foglaltmind #912 üzenetére
Jófejek ezek a HRPsek is azért.
nincs rajta enkriptálva az adat csak egy síma Linux (XFS?) partíció. Legrosszabb esetben keresel valakit aki konyít a linuxhoz kiszeded a vinyót elviszed hozzá és lementi az adataidat.Alex maj kijavít ha hülyeséget mondtam
Nem mondom h egyszerű de lényeg hogy nem lehetetlen: [link]
[ Szerkesztve ]
-
O_L_I
őstag
Én feltettem ezt a bizonyos új FW-t és jónak tűnik.
-
O_L_I
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem most elég stabil lett a műszer ezzel a 01.02.05-s FW-vel.
-
O_L_I
őstag
Nekem is csak a transmission fekteti meg, de most úgy tűnik ez az új FW és a 2.11-es transmission jól megvannak egymással.
-
O_L_I
őstag
Hali,
A 2.22-es transmission nektek sem települ rendesen?
Nálam mindenféle hibaüzenetet dob.
Másik hogy nálatok sem frissülnek a verzió számok a FeaturePacks Managerben? -
O_L_I
őstag
hmm.
Én ezt kapom:
Installing feature Transmission:
rm: cannot remove `/var/www/fpkmgr/fpks/Transmission/_install': No such file or directory
Transmission Installation complete
Downloading http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/cs05q1armel/cross/unstable/Packages
Updated list of available packages in /opt/lib/ipkg/lists/armel
Successfully terminated.
Installing transmission (2.22-1) to root...
Downloading http://ipkg.nslu2-linux.org/feeds/optware/cs05q1armel/cross/unstable/transmission_2.22-1_arm.ipk
Configuring transmission
Successfully terminated.
/opt/bin/transmission-daemon: error while loading shared libraries: libevent-2.0.so.5: cannot open shared object file: No such file or directory
killall: transmission-daemon: no process killed
/root/.config/transmission-daemon/blocklists/level1.gz: No such file or directory
gzip: /root/.config/transmission-daemon/blocklists/level1.gz: No such file or directory
/opt/bin/transmission-daemon: error while loading shared libraries: libevent-2.0.so.5: cannot open shared object file: No such file or directoryDe ha a régebbit próbálom az felmegy rendesen
-
O_L_I
őstag
frissített egy csomó mást is amiről nem tudtam mi de lényeg hogy működik
Mostmár csak twonky jelszavát kéne resetelni valahogy mert kiderült h elfelejtettem
-
O_L_I
őstag
jelszó gond megoldva.
Viszont most látom h ezer éves a twonky server.
Azt lehet valahogy az FW-től külön frissíteni? -
O_L_I
őstag
Azt nem tudjátok hogy miért nem tudok a Twonkyn keresztül ogg-ot lejátszani mikor elvileg viszi?
-
-
O_L_I
őstag
Úgy néz ki az elmúlt másfél évben kiforrott minden
Emlékszem az elején menyit szívtam vele. Nem bootolt gigbitre, nem lehetet lelőni a mionetet, álladóan fagyott a torrentezéstől sőt volt hogy másolás közben is megfagyott stb.Mivel kimőttem az egy terát most úgy adom tovább a drágát, hogy nyugodt szívvel mondhatom az új tulajnak hogy minden ok vele
Helyette beruháztam a Live 2 terásra. Elsőre kicsit fura h nincs még egy bekapcsoló gomb se rajta se USB de így jobban belegondolva az USB-t nem használtam a gombot is csak akkor ha kifagyott. Ezektől eltekintve kb ugyanaz mint a régi csak SOKKAL gyorsabb. A felhasználói fiókok konfigurálásán viszont sokat butítottak.
-
O_L_I
őstag
Sziasztok,
Tud valaki esetleg MB Livera telepíthető file webes file managert?
A World-höz volt itt régebben linkelve valami de az nem jó a Livera ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Mini PC
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- Bontatlan WD Black 2TB SSD Gen4x4 SN770
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest