- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
enamessias
aktív tag
Ha 5m-nél messzebb kel elhelyezni kamerát akkor az nem megnehezíti, csak megdrágitja a dolgot. Ebben az esetben ip kamerát javasolok. Az kb 25ezertől indul.... Nem a kamera ''mozgásérzékelős'', hanem a program csak mozgás (pontosabban meghatározott nagyságú változás esetén) készít felvételt. Tehát a kamerát este mozásérzékelős reflektorral párosítod, akkor amikor az bekapcsol, a program is elkezdi a felvételt a megváltozott fényviszonyok és az az után ''látható mozgás'' miatt. (infra udvaron a távolság miatt nem jó)
Arcfelismerés.... ez nagyban függ a kamera tudásától és minőségétől.
Progikat én is google segítségével kerestem és találtam, most fejből nem tudok mondani egyet se. Ha további segítség kell, keress meg az elérhetőségeimen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest