- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok.
Gondolom a kérdés nem lesz új ....milyen webkamerát vegyek!
Elvárások:
1080p
Jó minőségű hang(vagy ezt külön kell mikrofonról?(ezt nem tudom)
olcsó legyen, (minél olcsóbb az elvárásoknak megfelelően)
nem csak sima használatra lenne, hanem unboxing videókra is, (ezért nem kellene külön kamerát vennem)így ezért kellene a 1080p jó minőség, árban nem gondolkodtam, ez ugye a kínálattól is függ, ha van 10k ért az jó de ha van 12k-ért ami a legjobb akkor azt de ha mindennél jobb és a legmegfelelőbb és 16k akkor azt!
Nem volt még soha webkamerám!!!!!!!!!!!!!!!!!(használni használtam de azt sem az enyém volt és az is csak pár órára-havernál)
kb ennyi!
Márka nem érdekel, a színe nem érdekel, nagysága nem érdekel, előny ha hosszú kábele van!
remélem full-ba nyomtam a kretént!
Az árára annyit visszatérnék,hogy NE TAJ SZÁMOKAT ÍRJATOK, olcsón akarom megúszni
köszi a segítséget!látom a topik eléggé el van hanyagolva, remélhetőleg azért egy szaki még az idén benéz!vagy ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest