Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • djadji

    senior tag

    válasz ollie #3337 üzenetére

    Aha... erre juttotam én is.. de láttam olyan 2600 (?) VGAt aminek a lista ára igencsak magas volt.. és én is ugy tudtam hogy ezek nem egy "huha" kártyák.. Kösz az infót!

    [OFF]Nekem is 2 GB van de a munka miatt. A másik gépen 1 GB van.. Semmi baj nem volt vele.. Pl a MOH Airborne (ami a legujabb game amit használtam) simán ment vele.. nem vettem észre JELENTŐS különbséget a 2 gép között. Sőt a MotoGP07 is volt fent. A VGA gyengébb a gépben, de egyépként nem vészes a különbség...
    Persze ha valakinek FULL teljesítmény kell annak nem árt a 2Gb.. de sztem azért nem lehet olyat mondani hogy 1Gb kevés.. persze mondom nem mindegy mi a megcélzott teljesítmény... Ezért nem azt vitatom hogy jó a 2 GB (nekem is az van) csak azt hogy az 1 GB HŰDE-HAJDE kevés... sztem elég az a juzerek 70-90%nak is..

    2GB kevés XP alá? és mihez? a térképészeknek kevés.. az igaz.. de azoknak már régóta az.. de egy játéknak.... sztem ez erős túlzás...
    Kb olyan mint a "Csak 100 lóerős az autód?" kérdés? Minek lenne nagyobb? sőt a 100 ló is sok egy közlekedésra használt 5 személyes autóba... 60 lóval is vígan lehet közlekedni.. A gyorsulási versenyek kivételével nemigen érzed a különbséget.. (Sztem)

    SZval azt akarom mondani ok.. elhiszem hogy neked az.. de sztem ez nagyon spec eset lehet...[/OFF]

    [ Szerkesztve ]

    http://djadji.fw.hu

Aktív témák